"Puškarić i Ašćerić"
"Puškarić i Ašćerić"

Ašćerić otišao iz Novog Sada, na vratima i Vošin univerzalac Puškarić

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.12.16. | 10:26

Novi trener, biće i nov tim

Puškarić i AšćerićDragan Ivanović tek što je promovisan u šefa struke, a već je mogao da vidi sa kakvim će se sve problemima nositi u Novom Sadu. Prvog dana na novom poslu, piše Sportski žurnal, dva odlaska. Nikola Ašćerić je već bivši napadač Vojvodine, dok se očekuje da krila raširi i Darko Puškarić.

Aščerić je čini se manji problem, iako je opšti utisak da je Vošin najveći problem bio taj što u timu nema klasičnog golgetera. Ašćerić po poziciji to jeste, ali je u Novom Sadu uglavnom bio rezerva. Jesenas je prednost imao Nikola Trujić, iako je on po prirodi krilni fudbaler.

Izabrane vesti

Mnogo više Vošu bi mogao da zaboli odlazak Puškarića, koji prema navodima Žurnala ima ponudu iz inostranstva, pa na "Karađorđu" razmišljaju da mu izađu u susret i daju zeleno svetlo da sa 31 godinom prvi put ode iz zemlje i zaradi neki ozbiljniji novac. Vošin iskusni univerzalac je u prvom delu sezone uglavnom pokrivao poziciju štopera pošto ga je sad već bivši trener Nenad Lalatović rotirao sa Vladimirom Kovačevićem i Bogdanom Planićem. Ranije je Puškarić igrao i beka, vezistu, pa i krilo.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaNikola AšćerićDarko Puškarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara