"Asamoa Đan"
"Asamoa Đan"

Asamou Đana u Gani optužuju da je žrtvovao dugogodišnjeg druga u religioznom ritualu

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.09.14. | 16:04

Brat poznatog fudbalera pod istragom da je prebio novinara koji je pitao bivšeg igrača Sanderlenda da prokomentariše ove tvrdnje

Asamoa ĐanU Gani je ovog leta glavna tema bila da li je nekadašnji igrač Udinezea i Sanderlenda Asamoa Đan žrtvovao svog prijatelja Kastra, a jednog novinara je to koštalo batina, najverovatnije ih je dobio od brata poznatog igrača.

Reper Kastro je ovog leta otišao na odmor sa braćom Đan i devojkom, a navodno je umro pokušavajući da je spase od davljenja. Grupa mladića je upala na trening reprezentacije Gane i optužila Asamou Đana da je žrtvovao muzičara u religioznom ritualu, i tražili su mu da pokaže njegovo telo.

Izabrane vesti

Novinar Danijel Kenu je hteo da Đan prokomentariše te tvrdnje na konferenciji za medije, ali je reprezentativac nasrnuo na njega pre nego što je završio pitanje. Dva dana kasnije dok je išao da pokupi akreditaciju za meč reprezentacije Kanua je prebila grupa mladića, a policija je ispitivala i brata Asamoe Đana Bafura, koji je navodno predvodio grupu.

Kanu je izjavio da bi sukob bio fatalan da ga kolega nije spasao.

(FOTO: Action images)


tagovi

Asamoa ĐanGanareprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara