""
""

Asamoa tvrdi da ga je Zvezda prevarila: Gde su moje pare, prijaviću vas FIFA i UEFA!

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.02.14. | 19:21

"Pošto ni do današnjeg dana nisam dobio novac, postavljam javno pitanje predsedniku Tomislavu Karadžiću i Zoranu Lakoviću – Gde je moj novac?“, stoji u pismu koje je fudbaler iz Gane uputio javnosti

Saga se nastavlja! Bivši napadač Crvene zvezde Natanijel Asamoa još uvek nije dobio novac koji bivši klub duguje prema njemu, a kako je klub sa Marakane, prema parametrima golgetera iz Gane, prešao svaku granicu pristojnosti, odlučio je da se crveno-belima, predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću i generalnom sekretaru Zoranu Lakoviću obrati putem pisma koje prenosimo u celosti:
"Do današnjeg dana, 27. februara, Crvena zvezda još uvek nije regulisala dug prema meni. Dug po odluci Arbitražne i Disciplinske komisija FSS. Navodno, novac koji se meni duguje uprava Crvene zvezde je prosledila na račun FSS još 14. februara, a isti još uvek leži na računu FSS, iako sam ja 19. feburara generalnom sekretaru Zoranu Lakoviću i FSS poslao mejl sa informacijama o broju mog žiro-računa i zamolio Savez da poštuje pravne odluke sopstvenih organa. Pošto ni do današnjeg dana nisam dobio novac, postavljam javno pitanje predsedniku Tomislavu Karadžiću i Zoranu Lakoviću – Gde je moj novac?“, stoji na početku poruke koju je Asamoa uputio:
“Smatram da sam imao dovoljno strpljenja i da je sasvim razumno da očekujem da mi danas ili sutra bude novac uplaćen, a potvrda o uplati poslata na moj mejl, jer u suprotnom ne preostaje mi ništa drugo nego da detaljno obavestim UEFA i FIFA, sa posebnom pažnjom na činjenicu da samo meni nije uplaćen novac“, poručio je Asamoa.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press, Via Twitter)


tagovi

SuperligaNatanijel AsamoaSrbijaFudbalski savez SrbijeFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara