"Arteta i Venger"
"Arteta i Venger"

Arteta: Dovešćemo veliko ime

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.08.13. | 11:11

"Arsenal će odraditi dobar prelazni rok. Veliki igrači obično dolaze na kraju prelaznog roka, jer se njihovi klubovi svim silama trude da ih zadrže“, veruje špamski vezista svom menadžeru

Arteta i VengerGonzalo Iguain, Vejn Runi, Luis Suarez, Sesk Fabregas samo su najveća imena koja su ovog leta povezivana sa prelakom u Arsenal i u nekom momentu bila već viđena na Emiratima. Ipak, kraj prelaznog roka se bliži a Tobdžije još nisu doveli nijednog igrača top klase, koji bi mogao da ih načini legitimnim kandidatima za titulu u Premijer ligi. Navijači polako gube nadu da će do takvog transfera i boje se da će ponovo gledati scenario po kom menadžer Arsen Venger gomila anonimne igrače, uglavnom  iz francuskog fudbala.

Za razliku od njih, vezista Arsenala Mikel Arteta je optimista.

Izabrane vesti

"Desiće se.  Ne sumnjam da ćemo dovesti veliko ime. Potrebno je vreme za takav posao, ali znam da šef i upravni odbor rade naporno i siguran sam da će se to dogoditi“, rekao je za Dejli Miror Španac koji je na Emirate stigao pre dva leta iz Evertona.

"Arsenal će odraditi dobar prelazni rok. Veliki igrači obično dolaze na kraju prelaznog roka, jer se njihovi klubovi svim silama trude da ih zadrže“, rekao je Arteta, koji sigurno zna o čemu priča pošto je i sam potpisao za Arsenal poslednjeg dana prelaznog roka.

"Mislim da ćemo početi  sezonu sa novim licima u klubu. Tome se svi nadamo i to bi nam dalo novo samopouzdanje pred novu sezonu“, pokazao je vezista Tobdžija kakvo je raspoloženje među igračima.

Španac izgleda ne veruje da bi trenutnim sastavom Arsenal mogao da se umeša u borbu za titulu.
"Moramo da smanjimo razliku o odnosu na klubove koji ciljaju titulu. Bili smo predaleko od njih proteklih sezona. Videćemo kad sezona počne, ali nećemo biti toliko daleko od njih“, završio je Arteta.

(FOTO: Action images)


tagovi

Arsen VengerArsenalEngleskaEvropaMikel ArtetaPremijer ligaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara