""
""

Argentinac skočio kroz prozor od sreće i završio na štakama zbog gola na FIFI 15 (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.04.15. | 14:49

Tomaš Konečni ne bi trebalo više da uzima džojstik u ruke

Reprezentativac Argentine ispod 17 godina, Tomaš Konečni napravio je neviđenu glupost. Odmor u Paragvaju za svoj 17. rođendan proveo je sa saigračima igrajući FIFA-u 15. Svima je poznat osećaj postignutog gola i  želja da se to iskoristi u svrhu živciranja najboljeg prijatelja, ali je Tomaš otišao malo predaleko.

On je posle postignutog gola skočio kroz prozor koji se nalazi na visini od tri metra, izvrnuo je oba članka, i završio u bolnici. Trenutno je na štakama, pa je jasno da se neko vreme neće vraćati na teren

Izabrane vesti

Postavljao sam stolove kada sam video telo kako pada i udara u zemlju. Veoma sam se uplašio. Istrčao sam napolje i video klinca kako leđi na podu u očigledno velikim bolovima. Srećom, treniram sam prvu pomoć pa sam mogao da proverim da li je u redu“, kaže 25-godišnji Fabijan Puente, radnik u hotelu.

Na sreću, Konečni se nije povredio onako kako je mogao.
Srećom, samo su zglobovi bili u pitanju, uz poneku posekotinu. Više je bio šokiran nego bilo šta drugo. Sva sreča pa je bio na prvom spratu. Da je bilo koji drugi sprat bio u pitanju, poginuo bi sigurno“.


tagovi

povredaParagvajFIFA 15Argentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara