"Miguel Aruho i Roberts Omega"
"Miguel Aruho i Roberts Omega"

Arauho se još privikava na jače treninge, Omega spreman za Černomorec

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.07.13. | 12:37

"Nisam imao problema sa nedisciplinom", dodaje doskorašnji štoper Smedereva

Miguel Aruho i Roberts OmegaNovi štoperski tandem Crvene zvezde i zvanično je danas promovisan na konferenciji za novinare na "Marakani". Roberts Omega i Miguel Aruho bi, zajedno sa Novakom Martinovićem čiji se dolazak očekuje, trebalo da pomognu mladim snagama Darku Laziću i Jovanu Krneti da stvore bedem dostojan Zvezdinih ambicija.

Mladi Miguel Arauho priznao je da se suočio sa velikom razlikom u odnosu na rad u Peruu.
"Ovde sam tek tri dana, ekipi i treneru mogu da se zahvalim na sjajnom prijemu. Ono što sam do sada video da se ovde mnogo jače  trenira, takoreći sa 200 odsto. U Peruu su treninzi lakši, a na utakmicama se daje sve od sebe. Moram da se naviknem i na vremensku razliku, nije to lako".

Izabrane vesti

Arauho je dodao da se ne plaši izazova u tako velikom klubu kao što je Crvena zvezda.
"Čuo sam da ovde ima mnogo više navijača nego u Peruu. Igrao sam i tamo derbije i velike utakmice".

Sportski direktor Zoran Stojanović ocenio je da je dovođenje Arauha Zvezdina investicija za budućnost. Roberts Omega bi trebalo da u skorijoj budućnosti predstavlja kapitalno pojačanje.

Nekadašnji štoper Smedereva poručio je da se oseća spremnim da već u četvrtak istrči na teren u Odesi, iako se očekuje da će Slaviša Stojanović šansu opet pružiti Laziću i Krneti.
"Potpuno sam fit. Već tri nedelje radim dva puta dnevno kako bih stigao saigrače. Sada je na treneru odluka da li će da me stavi u startnih 11 ili ne. Imam veliku inspiraciju, jer Crvena zvezda je za mene jedan od najvećih klubova u Evropi".

Novinare je zanimalo i da li su tačne glasine da je Omega imao velikih problema sa nedisciplinom u Smederevu i Užicu.
"Ne, to nije tačno. Svaki tim je za mene porodica. To možete da pitate i Kasalicu sa kojim sam igrao u Užicu. Kada sam na terenu dajem sve od sebe, a kada se obaveze završe onda mogu sa svakim da sednem na piće", kategoričan je Omega.

(FOTO: Star Sports, Srđan Stevanović)


tagovi

FK Crvena zvezdaMigel ArauhoMiguel ArauhoRoberts OmegaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara