""
""

Arapović pred Partizan: Više volim neprijateljsku atmosferu nego praznu halu

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.03.17. | 14:36

“Normalno, u utakmicu ulazimo kao da je 0-0. Biće to veoma zanimljiv meč. Nadam se da ćemo odigrati onako kako znamo, kao što želimo i planiramo", naveo je mladi košarkaš Cedevite

Košarkaši Cedevite dolaze u Beograd sa namerom da u srpskoj prestonici protiv Partizana završe polufinalnu seriju Jadranske lige i nastave borbu za trofej. Ipak, veoma su svesni da to neće biti lako i da će im pored ekipe Partizana, velika prepreka biti i puna hala, odnosno atmosfera na koji baš i nisu navikli da igraju u Zagrebu.
"Ovo nam je sa njima četvrti duel u sezoni. Očekujemo tvrdu i tešku utakmicu. Sigurno da će Partizan ući maksimalno angažovan, ali i mi moramo da odgovorimo na isti način. Ne smemo da razmišljamo da imamo 1-0 i da nam to bude u podsvesti. To može da bude prva greška koju možemo da napravimo. Idemo kao da je 0-0, kao da je to jedna jedina utakmica i tako ćemo pokušati da odigramo. Moramo podignemo jedan visoki ritam utakmice i da budemo pametni, da znamo da promenimo ritam. Znam ih dobro i idemo na pobedu", rekao je Mršić za sajt Jadranske lige.

Izabrane vesti

POGLEDAJTE OVDE KVOTE MOZZARTA ZA MEČ PARTIZAN - CEDEVITA

Krilni centar Cedevite Marko Arapović raduje se kako je rekao, neprijateljskoj atmosferi.
"Pošto često nemamo efekat domaće publike, uvek nam je gušt da Idemo na utakmicu gde je u stvari neprijateljska atmosfera. Uvek sam govorio da mi je veći gušt da igram u punoj hali u gostima nego na domaćem terenu. Oni su odlična ekipa, koja će pred punim Pionirom igrati na više od 100 posto mogućnosti. Moramo da dođemo koncentrisaniji i mnogo spremniji. Ne smemo da dopustimo da ambijent utiče na nas, nego moramo da držimo kontrolu i odigramo najbolje što možemo celu utakmicu.“

Mladi hrvatski košarkaš takođe kaže da je arhivirao ono što se desilo u prvoj utakmici.
“Normalno, u utakmicu ulazimo kao da je 0-0. Biće to veoma zanimljiv meč. Nadam se da ćemo odigrati onako kako znamo, kao što želimo i planiramo. Ako bude tako, biće odlična košarkaška predstava i ono što ljudi zaslužuju da gledaju. Naravno, u svakoj utakmici cilj je da pobedimo. Idemo tamo da pobedimo i daćemo sve od sebe da ovo bude poslednja utakmica u seriji“, zaključio je Arapović.

Utakmica Partizan - Cedevita igra se u subotu od 21 sati u hali Pionir.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Veljko MršićFK PartizanMarko ArapovićJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara