"Aranitović protiv FMP-a"
"Aranitović protiv FMP-a"

Aranitović i Kuzeloglu nestali s Vujoševićevog radara? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.12.14. | 12:25

Srbin je prošle sezone blesnuo i najavio svetlu budućnost, dok je Grk doveden s popriličnom pompom kao jako pojačanje

Aranitović protiv FMP-aU Partizanu bruje „treba nam plej“ a upravo jedan takav im sedi na klupi čitave sezone. Mladi Petar Aranitović ove sezone odigrao je samo dva minuta i postigao dva poena! Imao je šansu da se dokaže u prvom meču ABA lige kada su crno-beli gostovali u Mađarskoj Solnoku, ali očigledno da je od tada Duško Vujošević zaboravio na njega. Ovaj 21-godišnjak napravio je „bum“ na utakmici kupa 2013. godine protiv FMP-a kada je postigao 20 poena i imao najznačajniju ulogu na parketu.

Mnogi su tada pomislili da je nova zvezda rođena i da će Petar ubrzo postati nosilac igre Partizana, međutim on i dalje nije iskazao svoj talenat. Zanimljivo je da Aranitović može da igra na poziciji plejmejkera na kojoj najviše škripi u vožnji Parnog valjka, ali je prioritet dovođenje stranog organizatora igre. Izgleda da će on ipak morati da sačeka svoju priliku, kao što su to činili mnogi pre njega, između ostalog i Bogdan Bogdanović koji je „grejao klupu“ dve godine dok je crno-bele vodio Vlade Jovanović.

Izabrane vesti

Još jedan mladi i talentovani igrač koji je prošlog leta došao u Partizan nije pokazao ono što zna. Janis Kuzeloglu rođen je u Solunu pa i ne čudi da je odabrao Partizan za svoj sledeću stanicu u karijeri. Kada je stigao, mnogi su pomislili da će biti jedan od pokretača Partizana, ali on nije nijednom šutnuo ove sezone na koš i proveo je na terenu samo dva minuta! Prilikom potpisivanja ugovora naglasio je da je tu zbog  rada s trenerom Vujoševićem.
Veoma sam srećan što sam postao igrač Partizana. To je veliki klub sa dugom tradicijom i odličnim trenerom. Duško Vujošević je jedan od najboljih trenera Evrope i svakako jedan od razloga zašto sam odlučio da svoju karijeru nastavim u Srbiji, braneći boje velikog Partizana. Trudiću se da igram najbolje što mogu, vredno ću raditi na svakom treningu i dati sve od sebe za tim", rekao je tada Grk koji igra na poziciji krila i koji je već nastupao za mlađe selekcije svoje zemlje.

Očigledno se u Partizanu razmišlja na duže staze, ali pitanje je koliko bi ovi mladi momci mogli da pomognu crno-belima u ovom trenutku. Recimo Vanja Marinković i Nikola Milutinov su momci od 17 odnosno 20 godina a imaju sasvim dobru minutažu i ulogu u ekipi. Svakako, na mlađima je da vredno rade i da se izbore za svoje mesto u paklenom ritmu Parnog valjka. Primera radi, Đoku Šaliću to nije uspelo iako je najavljivan kao ogromna uzdanica za budućnost. Izgleda da je i strpljenje bitna stavka u kvalitetima košarkaša.

Evo nekih poteza Aranitovića i Kuzeloglua.

(FOTO: MN PRESS)


tagovi

EvropaJadranska ligaJanis KuzelogluFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara