"Saša Ilić"
"Saša Ilić"

Antić: Bravo Sale

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.02.13. | 16:45

Trener Šandonga hvali i Živka Živkvovića i Lazara Markovića. Zadovoljan i Vermezović

 

Saša IlićKada čovek ima 35 godina, a i dalje svima daje primer na terenu to dosta govori o njegovoj veličini. Kapiten Partizana Saša Ilić je u pobedi nad Šendongom još jednom demonstrirao zašto je legenda crno-belih i naterao još jedno cenjeno fudbalsko ime, Radomira Antića, da ga obasipa komplimentima.
"Saša Ilić je i dalje taj koji igra onako kako treba, čovek koji diže, spušta ritam, daje pravi primer mladim momcima koji samo treba da ga slede. Sale je danas nametnuo jedan stil igre koji je odgovarao Partizanu", rekao je Antić posle minimalnog poraza njegovog tima od crno-belih.
"Prava utakmica. Sudarile su se dve dore ekipe, obe su imale svoje šanse, Partizan je imao sreću da jednu iskoristi posle sjajne lopte Ilića i dobre realizacije Lazara Markovića. Mi nismo, dobrim delom jer je i Živko Živković bio fantastičan na golu", nastavio je Antić sa hvalospevima.

Izabrane vesti

Pozitivne utakmice poneo je i šef struke Partizana Vladimir Vermezović, koji je pohvalio ne samo igru, već i ponašanje svojih pulena. Jer, prvi put od dolaska u Belek, crno-beli nisu ulazili ni u kakve prepirke.
"Videlo se i da je bilo mnogo manje nervoze, jer ipak se sutra putuje kući. Predstoji nam dva dana laganog opuštanja, pa brušenje forme tokom jednonedeljnog boravka u Portorožu gde ćemo odigrati dve utakmice".

Razlog za osmeh je i prvenac još rovitog Markovića u Beleku.
"Još on vuče taj problem i zbog toga mi je posebno drago što je podsetio na ono što je radio prethodnih dana. Mislum tu naravno na gol, ne na onu promašenu šansu. Već sam mu rekao da to zaboravi, da nema potrebe da uopšte razmišlja o tome", ocenio je Vermezović.

(FOTO: partizan.rs, Miroslav Todorović)

tagovi

Antalija 2013FK PartizanRadomir AntićŠandongSrbijaUroš Ćosić i Saša IlićVladimir VermezovićŽivko Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara