"Herojska odbrana zastave"
"Herojska odbrana zastave"

Albanski reprezentativac Ljilja: Još sto puta bih branio najlepšu zastavu na svetu

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.10.14. | 15:53

Vezista Albanije izjavio je u emisiji „Opinion” na albanskoj televiziji „KLAN” kako bi bez razmišljanja isto postupio da se ma koliko puta nađe u istoj situaciji

 

Herojska odbrana zastaveJedan od dvojice albanskih reprezentativaca koji su napadom na Stefana Mitrovića izazvali prekid utakmice, Andi Ljilja, uopšte se ne kaje zbog svog postupka u meču protiv Srbije. Da vas podsetimo, Džaka i Ljilja su dva albanska fudbalera od kojih se Stefan Mitrović jedva odbranio kada je pokušao da skine zastavu velike Albanije sa drona, kako bi se utakmica nastavila. Međutim Džaka i Ljilja su nasrnuli na Mitrovića vrlo agresivno pokušavajući da mu otmu zastavu.

Izabrane vesti

"Naravno da ne žalim za svojim postupcima. Pa ljudi moji, to je najlepša zastava na svetu, još sto puta da se desi isto bih reagovao", ponosan je Ljilja.

Evo šta je Erjon Bogdani imao da kaže na događaje koji su se desili na stadionu Partizana.
"Sramota! Bilo je nemoguće igrati zbog loše organizacije i krvožednih navijača Srbije. Čekamo odluku UEFA ali sam siguran da će presuditi u korist Albanije i da ćemo slaviti službenim rezultatom 3:0”, samouveren je u povoljan ishod nekadašnji reprezentativac, sada skaut Albanije, Bogdani.

(FOTO: Action Images)


tagovi

AlbanijaAndi LjiljaFSSreprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara