""
""

Anderleht Lanetu nudi novi ugovor samo ukoliko osvoje titulu

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.03.13. | 18:07

Jovanović prolazi kroz težak period pošto su mu na poslednjem meču zviždali čak i navijalči Anderlehta, ali u klubu kažu da ne mora ništa da brine

 

 

Izabrane vesti

U prvom delu sezone, Milan Lane Jovanović je bio jedan od dva –tri najbolja igrača Anderlehta i najzaslužniji za dobre rezultate aktuelnog šampiona Belgije. Ali, u 2013. godini su i on i ekipa pali u formi, a sve je kuliminiralo u prošlom kolu na meču sa Mehelenom, kada su navijači Anderlehta izviždali Srbina.

Belgijanci spekulišu da je razlog Jovanovićeve slabe forme, neizvesna situacija oko ugovora, koji mu ističe na leto, a novi mu još nije ponuđen.
„Slave igre Jovanovića su verovatno vezane za situaciju oko ugovora“, rekao je njegov bivši trener iz Standarda, Dominik D'Onofrio.

Sa druge strane, čelnici kluba iz Brisela poručuju Jovanoviću da se ne sekira oko ugovora...
„Milan ne treba da brine, a mi nećemo ponavljati naša obećanja. Iako mu zvižde, nadam se da to neće uticati na njega“, rekao je direktor Anderlehta, Herman Van Holsbek.

Belgijski mediji spekulišu da je pomenuto Van Holsbekovo obećanje znači samo jedno: Jovanović će dobiti produženje ugovora samo ukoliko Anderleht osvoji titulu.

Takođe, ostaje nejasno da li će to biti pod istim uslovima. Srbin sada zarađuje 1,7 miliona evra po sezoni i traži dvogodišnji ugovor, dok mu Anderleht nudi produženje saradnje na jednu sezonu pod nešto skromnijim uslovima. 

(FOTO: Action images)


tagovi

AnderlehtBelgijaEvropamilan lane jovanovicŽupiler Pro liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara