""
""

AMATERIZAM MADE IN SERBIA: Pižon Petrović ne vodi tim protiv Zvezde!

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.07.15. | 15:49

„Sa upravom OFK Beograda sam imao džentlemenski dogovor da utakmicu protiv Zvezde ne vodim ja“, rekao novi trener OFK Beograda

Zvuči krajnje neozbiljno, da ne kažemo amaterski, ali fudbaleri OFK Beograda će na megdan Crvenoj zvezdi izaći bez vojskovođe. Novi trener Romantičara Vladimir  Petrović Pižon napravio je džentlmenski dogovor sa poslodavcima da ekipu ne vodi protiv matičnog kluba.

Na stranu što je četvrta Zvezdina zvezda jakim emotivnim lancima vezana sa klub iz Ljutice Bogdana, i da je pre nekoliko dana pustio suzu na konstataciju da će biti rival crveno-belih... Ovakav slučaj je nezabeležen u iole ozbiljnim ligama.
„Sa upravom OFK Beograda sam imao džentlmenski dogovor da utakmicu protiv Crvene zvezde ja ne vodim. Uprava OFK Beograda je pristala na to, tako da ja ovu utakmicu neću voditi, ali biću tu sa igračima... Vodiću OFK od drugog kola“, rekao je Petrović na konferenciji za štampu.

Izabrane vesti

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović šalio se na konferenciji za medije rekavši da je vreme da njegov tim napravi iznenađenje i pobedom otvori prvenstvo.


tagovi

Vladimir Pižon PetrovićSuperligaSrbijaOFK BeogradMiodrag Grof BožovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara