"Lionel Mesi i Dani Alveš"
"Lionel Mesi i Dani Alveš"

Alveš: Moramo biti agresivniji prema sudijama, inače će nas svi puniti kao ćurke!

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.04.13. | 17:40

Brazilac osuo paljbu po arbitru Volfgangu Štarku, koji je sudio meč sa PSŽ

Lionel Mesi i Dani AlvešDesni bek Barselone Dani Alveš bio je veoma kritičan prema arbitru prvog meča četvrtfinala Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom na Parku prinčeva, Volfgangom Štarkom, rekavši da je Nemac bio pod "ogromnim pritiskom".
"Arbitar je definitivno bio pod ogromnim pritiskom, to se vrlo jasno moglo videti. Posle utakmice smo shvatili da moramo da budemo dosta agresivniji u kontaktu sa sudijama, inače će nas svi puniti kao božićne ćurke! Prosto mi je neverovatno da niko od sudija nije mogao da vidi Zlatana kako se nalazi dva metra u ofsajdu. Mi nismo glupi, nismo naopaki ljudi. I sigurno neću da budem nasmejan ako nemam razloga da budem", rekao je besni i razočarani Alveš.

Sjajni Brazilac je u 38. minutu uputio neverovatan pas ka Lionelu Mesiju, koji je bio strelac prvog pogotka na Parku prinčeva. Ipak, u drugom poluvremenu Blaugrana je igrala bez najboljeg igrača planete, koji je doživeo povredu tetive desnog kolena, što se negativno odrazilo na njihovu igru.
"Iskreno, jako sam se zabrinuo kada sam video kako šepa. Ipak, na kraju nije ispalo tako strašno, kao što je moglo da bude. U slučaju da Lionel ne zaigra u revanšu, biće to odlična prilika da pokažemo da možemo da igramo podjednako dobro i bez njega", zaključio je Alveš.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dani AlvesEvropaLiga šampionaPari Sen ŽermenŠpanijaVolfgang Štark

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara