"Navijači Biudućnosti"
"Navijači Biudućnosti"

Đaletić za MOZZART Sport: Iskreno, u teškoj smo situaciji, zaboleo nas je poraz u prvom meču

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.03.16. | 15:56

“Znamo da je Mega učinila sve da nas pobedi u prvoj utakmici i da su izjave tipa bićemo rasterećeni poslužile samo za pokušaj zavaravanja rivala”, kaže trener Đetića

Navijači BiudućnostiPosle, za mnoge iznenađujućeg, poraza od Mega Leksa u Podgorici košarkaše Budućnosti očekuje dan „D“ u Sremskoj Mitrovici. Trener u stručnom štabu Đetića Igor Đaletić za Mozzart Sport kaže da će Budućnost učiniti sve da polufinalnu seriju ABA lige vrati u halu Morača.
„Doživeli smo prvi poraz na našem parketu koji je jako bolan i koji je došao u najnezgodnijem trenutku. Iskreno, u teškoj smo situaciji, uradili smo detaljnu analizu prvog meča i potrudićemo se da sve ispravimo. Znamo da je Mega učinila sve da nas pobedi u prvoj utakmici i da su izjave tipa bićemo rasterećeni poslužile samo za pokušaj zavaravanja rivala“, podvlači Đaletić.

Trenutno ste sa ekipom u Rumi gde se spremate za duel sezone?
Ovde smo već ranije boravili, imamo sve uslove za rad, večeras odrađujemo još jedan trening i mislim da ćemo biti na našem prepoznatljivom nivou. Znamo kako smo igrali tokom ligaškog dela sezone. Posedujemo kvalitet i moramo vratiti seriju u Podgoricu“.

Izabrane vesti

Crnogorski Savez se izjasnio za učešće vaših klubova u FIBA ligi. Da li znate stav rukovodstva Budućnosti?
Verujte da niko od nas nije pomenuo tu temu. Svi smo maksimalno okrenuti drugom, a nadam se i trećem meču sa Megom“, zaključio je Đaletić.

Utakmica Mega Leks-Budućnost igra se u subotu od 21 sat.

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN Press)


tagovi

Jadranska ligaIgor ĐaletićCrna GoraBudućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara