""
""

Đaletić za MOZZART: Partizan je u prednosti protiv Budućnosti

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.12.14. | 16:50

"Imaju četiri pobede manje od nas, ali to ništa ne znači. Po kvalitetu zaslužuju bolji plasman", rekao je o Partizanu trener u stručnom štabu Budućnosti

Trener u stručnom štabu podgoričke Budućnosti Igor Đaletić rekao je da je Partizan favorit u predstojećoj derbi utakmici 13. kola Jadranske lige jer će igrati kao domaćin. Pogled na tabelu govori, međutim, drugačije jer Podgoričani trenutno imaju četiri pobede više od crno-belih.

Izabrane vesti

Duel dva kluba igra se u nedelju u hali Pionir, a crno-bele bi pobeda ostavila u trci za plasman u plej-of Jadranske lige.
“Znamo ko je Partizan, u prednosti su zbog domaćeg terena, potom pojačali su prilično svoje redove. Tačno je da Vujošević neće sedeti na klupi, ali i zamenik Gašić je iskusan trener. Imaju četiri pobede manje od nas, ali to ništa ne znači. Po kvalitetu zaslužuju bolji plasman”, rekao je Đaletić za MOZZART Sport.

Jedina ekipa bez poraza u regionalnom takmičenju je drugi beogradski rival Crvena zvezda.
 “Teško da neko može da im ozbiljnije pripreti, imaju dvanaest pobeda i mislim da će ostati na čelnoj poziciji. Naš zadatak je da ostanemo među četiri najbolja tima ABA lige”, naveo je Đaletić.

Prema njegovom mišljenju, više timova ima aspiracije da se domogne pozicija koje vode u plej of.
“Partizan i Olimpija imaju veliki potencijal, potom tu je Cedevita, pa Mega koja igra rasterećeno, ali tu je i Cibona. Liga je ujednačena i svako može da pobedi, niko ne može da se oseća lagodno pred svojim navijačima”, rekao je Đaletić.

Budućnost je još ranije osigurala plasman u drugu fazu takmičenja u Evrokupu.
“Nas u drugom krugu očekuju Dinamo, Gran Kanarija i Banvit. Mi smo, praktično, plasmanom u drugi krug ispunili neki svoj plan. E sad, očekuju nas kvalitetni rivali i na nama je da se sportski borimo i izborimo neku pobedu”,  zaključio je Đaletić.

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)


tagovi

Budućnost PodgoricaCrna GoraIgor ĐaletićJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara