""
""

Đaletić na klupi Budućnosti do kraja sezone, Zuros mora na operaciju

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.04.17. | 17:40

U pitanju je problem sa kukom

Podgorička Budućnost saopštila je da trener Ilijas Zuros neće biti na klupi Plavih do kraj sezone zato što ima zdravstvene probleme i moraće da operiše kuk.
"Zuros nije u stanju da predvodi 'plave' u završnici sezone. Grčki trener mora na operacije kuka i sledi mu nekoliko meseci lečenja. U takvoj situaciji uprava kluba je, kao i prošle sezone, kormilo tima uoči finiša prepustila asistentu u stručnom štabu Igoru Đaletiću", saopštila je Budućnost.

Zuros je za sajt kluba rekao da prvi put u karijeri napušta klub na ovakav način i dodao da se nada da će se vratiti u Podgoricu naredne sezone.
"U pitanju su zdravstveni problemi, moram da se operišem naredne sedmice, a imaću još jednu operaciju u naredna dva meseca", rekao je Zuros

Izabrane vesti

On je dodao da je njegov tim igrao solidno, posebno u završnici.
"Proveo sam zaista divno vreme i uživao sam u radu u velikom klubu kakav je Budućnost. Verujem da smo imali veoma dobra izdanja, posebno u završnici. Nažalost, vrlo je teško startovati s radom usred sezone i sada sav pritisak pada na kolegu Đaletića, koji je veoma dobar i moraće da završi sezonu", kazao je Zuros.


tagovi

Budućnost PodgoricaCrna GoraEvropaIgor ĐaletićJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara