""
""

Đaletić: Bojim se da Partizan i Budućnost odlučuju o svemu

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.03.15. | 10:50

"Naravno da smo gledali kako igra Akojon, pratićemo njegovu partiju protiv Zadra, ali znajući Vujoševića sigurno su ga dobro skenirali.

Košarkaši Budućnosti će u poslednja dva kola ABA lige pokušati da odbrane drugu poziciju na kojoj su se nalazili tokom većeg dela šampionata. Da ih čeka izuzetno težak zadatak potvrđuje i trener u stručnom štabu Podgoričana Igor Đaletić...

Prvo nas očekuje derbi sa Cedevitom koja ima odličan sastav“, kaže za Mozzart sport Đaletić i dodaje. “Pobedili su nas u Podgorici kad su imali odliičan procenat šuta za tri poena, dvanaest od petnaest pokušaja. Sad nam je mnogo žao što smo izgubili na svom terenu, ali probaćemo da uzvratimo udarac. Cedevita je na svom parketu favorit, međutim, nećemo se unapred predavati. Sa tom pobedom bismo verovatno osigurali drugu poziciju. Očekujem tesnu utakmicu, kako se kaže, na jednu loptu“.

Izabrane vesti

Kad pregrmite Cedevitu očekuje vas novi derbi, sa Partizanom.
„Beograđani su pobedili i Megu, pa ih očekuje utakmica sa Zadrom, jednim žilavim rivalom. Bojim se da će taj poslednji meč sa nama odlučivati o svemu, o konačnom plasmanu. Da li ćemo biti drugi ili treći“.

Partizan je dobio novog organizatora igre.
Naravno da smo gledali kako igra Akojon, pratićemo njegovu partiju protiv Zadra, ali znajući Vujoševića sigurno su ga dobro skenirali. Partizan nije onaj sa početka sezone, kad smo ih dobili u Beogradu“.

Đaletić, kao i svi u Budućnosti, veruje da će raspored na tabeli ostati isti.
Teško je prognozirati ko će gde završiti, teška je to kalkulacija, ali se nadamo da će raspored biti Zvezda, Budućnost, Partizan, pa Cedevita. Mi smo maksimalno mobilni, momci ozbiljno rade i svesni su šta donose poslednji mečevi“, zaključio je Đaletić.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Jadranska ligaIgor ĐaletićBudućnost PodgoricaABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara