""
""

Albanci besni: Mađari i Portugalci su odigrali dogovoren meč!

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.06.16. | 21:41

"Turnir koji omogućava ovakve sporazume nema nikakvog smisla. Nakon što smo pobedili Rumuniju morali smo tri dana da provedemo ispred televizora kako bismo saznali našu budućnost", rekao je Mergim Marvaj

Albanci su besni na Mađare i Portugalce, koje optužuju da su dogovorile ishod utakmice poslednjeg kola u grupi F i tako direktno izbacili selekciju Đanija de Bjazija sa turnira.

Izabrane vesti

U "teškim optužbama" prednjačio je defanzivac Kelna Mergim Marvaj.
"Besni smo! Znali su šta moraju da urade da bi prošli dalje i to je narušavanje konkurencije. Turnir koji omogućava ovakve sporazume nema nikakvog smisla. Nakon što smo pobedili Rumuniju morali smo tri dana da provedemo ispred televizora kako bismo saznali našu budućnost"
, rekao je besni Marvaj.

Albanija je se takmičila u grupi A i osvojila tri boda, ali zbog lošije gol razlike nisu uspeli da se nađu među četiri najbolje trećeplasirane selekcije u grupnoj fazi takmičenja, pa su zajedno sa Rumunijom, Rusijom, Ukrajinom, Turskom, Češkom, Švedskom i Austrijom završili učešće na Evropskom prvenstvu u Francuskoj već nakon prve faze takmičenja.

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalMergim Mavrajeuro 2016Albanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara