""
""

Akvilanijev šou, Viola ipak samo do boda... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.01.14. | 22:44

Fiorentina propustila veliku priliku da priđe Napoliju na bod, gostima pomogao i sudija posle sramne glume Antonelija

Ni het-trik fenomenalnog Alberta Akvilanija nije pomogao Fiorentini da na svom Artemio Frankiju baci na kolena Đenovu. Strašan meč je viđen u Firenci, Fiorentina je dva puta bila u zaostaku, potom imala i praktično dobijen meč, ali je Đenova uspela da ih zaustavi - 3:3!

Izabrane vesti

Meč u Firenci je krenuo šokantno. Bila je to najava kasnije drame… Luka Anoneli je u stilu najvećih fudbalskih simulatora odglumio penal posle duela sa golmanom Netom, a sudija uprkos žestokim protestima domaćih fudbalera naseo na glumu prvotimca Đenove i pokazao na belu tačku. Alberto Đilardino je pogodio mrežu nekadašnjeg kluba, ali nije hteo da proslavlja gol…

Fiorentina je uzvratila takođe sa bele tačke. Alberto Akvilani je otvorio seriju. Međutim, gosti su ubrzo još jednom šokriali Franki. Ovoga puta je egzekutor bio Antonini koji se odlično ubacio iz drugog plana. Vođstvo Grifona je opet neutralisao Akvilani. Sjajnim potezom petom je napravio gužbu pred golom Đenove, natrčao na loptu i bio najsnalažljiviji.

Veliko veče, Akvilani je kompletirao u 57. minutu kada se ubacio sa desnog krila i uz pomoć Đenovinog debitanta Burdiza po treći put na meču matirao Perina. Izgledalo je kao da će Akvilani biti Violin meč viner, Montela ga je u finišu izvadio iz igre, ukazao priliku Andersonu da debituje za ljubičaste, ali mu se to obilo o glavu. Đenova je posle kornera došla do izjednačenja, De Majo se dobro snašao i pokvario Akvilanijevo veliko veče… Imao je Ronkalja sjajan šut u poslednjim trenucima meča, ali je Đenova “preživela”.

Fiorentina je propustila sjajnu priliku da se približi trećeplasiranom Napoliju na samo bod zaostatka.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

ItalijaFjorentinaSerija AEvropaĐenovaAlberto Akvilani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara