"Nikola Aksentijević"
"Nikola Aksentijević"

Aksentijević: Rastanak sa Viteseom je neminovan, voleo bih da se vratim u Partizan

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.03.13. | 20:26

Mladi reprezentativac Srbije više ne može da izdrži konstantno prenemaganje čelnika kluba, koji mu prvo nisu pružili šansu zbog jezičke barijere, da bi mu kasnije bilo rečeno da se strpi...

 

Nikola AksentijevićKao izdanak Partizanove škole mnogi su Nikoli Aksentijeviću predviđali uspeh u karijeri. Tokom 2011. godine mladi reprezentativac Srbije debitovao je za prvi tim crno-belih, a već leta naredne godine napustio je klub pognute glave. Posle nekoliko lošijih izdanja, prvenstveno u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv kiparskog AELAksentijević je proglašen za nepoželjnu osobu na stadionu JNA. Tako je “na brzaka“ odrađen transfer 20-godišnjeg desnog beka u Vitese, koji će za karijeru ovog mladića biti “rak rana“ u daljem napredovanju.

Izabrane vesti

Mladi srpski reprezentativac još uvek nije debitovao za prvi tim a već razmišlja o odlasku, a kako sam kaže u intervjuu za list Sport, rastanak je neminovan.
“Hteo sam još u zimskom prelaznom roku da napustim Arnem, jer me trener od prvog dana 'nije video'. Bio najbolji ili najgori na treningu – potpuno je svejedno. Prvo su mi govorili da je problem što ne znam jezik, a kada sam otklonio i tu stavku, rekli su mi da se strpim. Vreme je prolazilo i onda je počela priča kako je Vitese porodičan klub i kako se, eto, ne uklapam. U redu, rekao sam da hoću da idem i onda preokret – nisu mi dali, ali me nisu licencirali za sezonu! Zato čekam kraj sezone i idem sigurno. Gde – još ne znam, ali ne bih imao ništa protiv da se vratim u Partizan“, rekao je Aksentijević za Sport.


tagovi

EredivizijaEvropaHolandijaNikola AksentijevićFK PartizanSrbijaSuperligaVitese

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara