""
""

Akojon posle "žurke" u Pioniru: Ovako nešto još nisam doživeo

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.03.15. | 16:23

Nigerijski košarkaš predstavio se navijačima Partizana na revijalnom meču u Pioniru, a takmičarski debi imaće u nedelju protiv Zadra u Jadranskoj ligi

Revijalna utakmica u hali Pionir bila je dobra prilika za navijače Partizana da vide neke od legendarnih košarkaša, ali i da se upoznaju sa novim plejmejkerom Džošom Akojonom.

Nekadašnji reprezentativac Nigerije bio je oduševljen atmosferom u beogradskom hramu košarke, gde u sredu uveče nije bilo slobodnog mesta na tribinama.
"Ovo je stvarno neverovatno, prava ludnica! Nikada nisam doživeo nešto slično. Ni na koledžu, ni u NBA, ni u Kini, ni u Evropi gde sam igrao. Ni blizu ovom što su napravili Partizanovi navijači! Živa istina", rekao je Akojon.

Izabrane vesti

Iskusni plejmejker će pravi, takmičarski debi u dresu Partizana imati u nedelju, kada će šampion Srbije u pretposlednjem kolu Jadranske lige dočekati ekipu Zadra.

Partizan je saopštio da su za revijalnu utakmicu pod sloganom "Grobari za nas" prodate ukupno 7.922 ulaznice i da prihod iznosi oko 43.000 evra.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaDžoš Akojon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara