""
""

Akojon: Cela ekipa mi je pomogla na terenu, a podrška sa tribina je fenomenalna

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.03.15. | 19:51

Akojon bio najbolji strelac Partizana na debiju u crno-belom dresu protiv Zadra, kapiten Dragan Milosavljević kaže da se Nigerijac brzo i lako uklopio

Džoš Akojon na pravi način predstavio se navijačima Partizana u ubedljivoj pobedi nad Zadrom. Nigerijac je sa 16 poena za 13 minuta na parketu predvodio crno-bele do trijumfa, ali kaže da za takvu partiju pre svega mora da bude zahvalan saigračima.

Izabrane vesti

Posebno dobro Akojon je demonstrirao šut za tri poena, pogodio četiri dalekometna hica i pokazao da će doneti Partizanu doneti brzinu i veliki broj dodatnih opcija u napadu.
"Zadovoljan sam partijom, bilo je dobro. Naravno, cela ekipa mi je pomogla i omogućila da odigram ovako večeras. Oduševljen sam podrškom sa tribina, Partizan ima najbolje u navijače. Sada nas čeka veoma teška utakmica protiv Budućnosti u poslednjem kolu. Verujem da možemo do trijumfa koji će nam doneti drugo mesto pred plej-of", rekao je Akojon posle utakmice 25. kola Jadranske lige u Pioniru.

Kapiten crno-belih Dragan Milosavljević, koji se na utakmici protiv Zadra istakao i atraktivinim potezima, smatra se Akojon već sada veoma dobro uklopio u ekipu.
"Akojon je iskusan igrač, odmah se videlo da poseduje kvalitet. Brzo se uklopio u ekipu na terenu i u svlačionici. Verujem da smo sa njim dobili zaista mnogo, on nam je ubrzao igru", naveo  je Milosavljević koji je protiv Zadra postigao devet poena.

Ekipu Partizana u poslednjem kolu sledećeg vikenda očekuje veliki izazov, gostovanje u Podgorici na kojem joj pobeda donosi drugo mesto i prednost domaćeg terena u polufinalu plej-ofa.
"Protiv Budućnosti nas čeka težak meč i teška atmosfera. Oni su sada drugačiji tim nego u prvom delu sezone, ali i mi smo dosta toga promenili u odnosu na prvi susret. Uvek je vruće u Podgorici, ali pobeda tamo nam donosi drugo mesto", zaključio je kapiten Partizana.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaDžoš AkojonDragan Milosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara