Ako neko razume Ulrajha...

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.05.18. | 11:03

Stiven Džerard, naravno

Greše svi. Samo, kad pogreši golman svi i vide. Staro pravilo potvrđeno je još jednom u Madridu, poštio je Sven Ulrajh direktno kumovao eliminaciji Bajerna napravivši početnički propust u uvodnom minutu drugog poluvremena kad je posle povratnog pasa Korentana Tolisoa - jednako nepažljivog - umesto da uhvati loptu po cenu indirekta ili je ispuca u polje, dozvolio da mu prođe kroz teloi  omogući Karimu Benzemi zicer koji napadač Reala ni žmureći ne propušta.

Navijači bavarskog giganta su, razumljivo, ljuti, ali nekadšanji kapiten Liverpula Stiven Džerard ne želi da dospia so na živu ranu nemačkom golmanu. Ne želi, jer zna kako mu je, pošto je i sam bio akter jedne slične greške koja je omogućila Čelsiju da slavi na Enfildu u završnici prvenstva 2013/2014 u kome Liverpul nikad nije bio bliži titulu u Premijer ligi, a nije je osvojio jer se kapiten - okliznuo.
Bio sam u sličnoj situaciji. Ostanete bez oslonca u odsudnom trenutku. To je okrutan način da se izgubi utakmica. Manuel Nojer bi, na primer, raspalio po toj lopti i ona bi odletela 70, 80 metara u polje“, pritestio se Džerard jednog od najtužnijih trenutaka karijere u studiju BT sportsa, kao stručni konsultant komentarisao je dešavanja sa revanša polufinala Lige šampiona.

Izabrane vesti

U Bajernu su ubeđeni da su morali bolje. Makar i Ulrajh grešio.
Ne krivite našeg golmana za eliminaciju. Dosta puta pre ove utakmice Sven nas je spasao. Nije on kriv, koštao nas je veliki broj grešaka napravljen ne samo u prvoj utakmici, nego i u revanšu“, smatra Hames Rodrigez.

FOTO: Action images


tagovi

Sven UlrihStiven Džerard

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara