""
""

Ako Metalac spusti Zadar ispod 65 poena, pobeda je zagarantovana!

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.11.15. | 13:39

Takvog je mišljenja prvotimac ekipe iz Valjeva Nikola Jevtović, koji je izuzetno motivisan pred meč sa hrvatskim klubom

Deveto kolo ABA lige otvaraju Metalac i Zadar utakmicom koja se igra u Valjevu. Gosti iz Zadra su u pobedničkoj seriji, savladali su Tajfun, Olimpiju, pa čak i Cedevitu tako da izabranike Vlade Đokića očekuje izuzetno težak meč sa čime se slaže i plej Radenko Pilčević.

Izabrane vesti

"Metalac u petak ima imperativ pobede jer smo imali težak raspored i doživeli smo poraze od Zvezde i Budućnosti", ističe za MOZZART Sport Pilčević i nastavlja.
"Gosti igraju dobro, u seriji su, imaju odličnog pleja, četvorku i peticu, ali su i kompakti kao tim. Nama ostaje da odigramo kao protiv Cibone, koju smo pobedili, dakle, agresivno, brzo i optimista sam kad je konačan ishod u pitanju. Izjednačićemo se sa Zadrom po broju trijumfa, po četiri", kazao je na kraju Pilčević.

Posle povrede, povratnik u redove Metalca Nikola Jevtović takođe kaže da je pred ekipom izuzetno težak meč.
"Imali smo težak raspored, igrali smo sa dve najbolje ekipe u ligi, protiv Zvezde i Budućnosti u Podgorici gde sam se i vratio u tim", ističe za naš portal Jevtović i dodaje.
"Zadar je u naletu, dobio je Cedevitu u gostima, dobra su ekipa... Nama ostaje da ih spustimo ispod 65 poena i ako tako bude garantujem pobedu. U svakom slučaju sam optimista", kazao je Jevtović.

Utakmica Metalac - Zadar igra se u petak od 21.00 sat.

Piše: Đurđe Mečanin
(d
jurdje.mecanin@mozzartbet.com)

 


tagovi

Nikola JevtovićJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara