""
""

Ajua sada traže i Bundesligaši: Dortmund i Volfsburg stali u red iza Njukasla i milanskih velikana

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.04.15. | 16:50

Ajuov dodatni plus u očima potencijalnih novih poslodavaca je i činjenica da reprezentativcu Gane na kraju sezone ističe ugovor i nije potrebno da se plati obeštećenje

Pola Evrope traži Andrea Ajua i odlazak iz Marselja očigledno je neminovnost. Ako je verovati uglednom francuskom L'Ekipu, na Velodrom su stigle dve ozbiljne ponude iz Bundeslige, od Borusije Dortmund i Volfsburga.

Izabrane vesti

Ajuov dodatni plus u očima potencijalnih novih poslodavaca je i činjenica da reprezentativcu Gane na kraju sezone ističe ugovor i nije potrebno da se plati obeštećenje.

Ovo je prvi put u sezoni da za Ajua ozbiljno interesovanje pokazuju klubovi iz Bundeslige. Prethodno je Njukasl slovio kao najozbiljniji kandidat za potpis igrača koji je ove sezone dao sedam prvenstvenih golova.

Glavni konkurenti Njukaslu navodno su bili italijanski giganti Inter i Milan kojima ove sezone baš ne ide u Seriji A. L'Ekip navodi da će Aju konačnu odluku o novom klubu doneti sledećeg meseca, jer sada želi da se skoncentriše na igre u Marselju, koji se bori za titulu prvaka Francuske.

Na tom putu ekipu Olimpika iz Marselja novi veliki izazov čeka u nedelju kada na Velodrom dolazi Pari Sen Žermen.

(FOTO: Action Images)


tagovi

MarseljLiga 1FrancuskaAndre Aju

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara