""
""

Ajoze Perez je hit na Ostrvu: Žele ga tri velikana, upisao ga i Del Boske

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.11.15. | 13:57

Mladi Španac je jedno od otkrića sezone i moguće pojačanje najvećih klubova iz Premijer lige

Nema baš mnogo toga pozitivnog u Njukaslu od početka sezone. Slavni klub sa severa Engleske se muči da pobegne iz donjeg dela tabele, ima samo dve pobede i dao je samo 13 golova u 12 utakmica.

Izabrane vesti

Ipak, momak koji i definitivno odskače od okruženja na Sent Džejms Parku je mladi španski napadač Ajoze Perez. Došao je prošle godine u Njukasl kao anonimni talenat iz španske Segunde i posle godinu dana aklimatizacije u ovom šampionatu je postao udarna igla Svraka. Postigao je tri gola u Premijer ligi, ali je mnogo bitnije što se na terenu sve vrti oko njega.

Takve partije nisu prošle nezapaženo, pa ostrvski mediji pišu da se Perez već nalazi na radaru Mančester Junajteda, Liverpula i Totenhema koji u njemu vide buduću zvezdu i isplativu investiciju u koju treba uložiti što pre dok mu cena naglo ne skoči.

Takođe, Perez će uskoro dobiti i poziv španskog selektora Visentea del Boskea. Strateg Crvene furije ga nije pozvao za predstojeće mečeve sa Engleskom i Belgijom, ali namerava da to uskoro učini jer Španci imaju problema s napadačima s obzirom da su van forme Dijego Kosta i Alvaro Morata.
“Igra na visokom nivou u Premijer ligi i ove sezone je postao važniji i uticajniji za igru Njukasla nego prethodne. Uživanje je gledati ga kako se razvija kao fudbaler. Kod mene je debitovao u mladoj reprezentaciji i uskoro ga očekujem u A selekciji. Veoma mlad je stigao u Premijer ligu, u veliki tim kao što je Njukasl i ubrzo postao standardan. Ne sumnjam da će biti još bolji”, pohvalio je Pereza nekadašnji selektor mlade reprezentacije Španije, Albert Selades

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaLiverpulEvropaEngleskaAjoze Perez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara