Ajkulicama prija Obrenovac

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.11.18. | 11:17

Počinje deveto kolo domaće lige za dame

Juče su odbojkašice Železničara bile ubedljive protiv Crvene zvezde u odloženom meču trećeg kola prve lige, a u petak je na programu premijerni duel devete runde između Tenta i Vizure (18.00). 

Domaći se trenutno nalaze na šestom mestu sa 13 bodova i polovičnim učinkom nakon osam kola ostvarivši četiri pobede i isto toliko poraza. Na četiri protekla takmičarska susreta upisali su samo jedan trijumf. U dosadašnjem toku sezone zabeležili su samo pobedu i dve izgubljene utakmice kod kuće.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Vizura je na trećem mestu sa 17 bodova, jednim manje od Stare Pazove, odnosno tri od prvoplasiranog Železničara, od kojih je i doživela jedina dva poraza još od februara. Nakon ta dva neuspeha krajem oktobra popularne Ajkulice - inače petostruke uzastopne šampionke Srbije - ostvarile su tri uzastopna trijumfa, od čega dva u prvenstvu (Ub i Crvena zvezda) i jedan u kupu (Spartak Subotica). 

Vizura je slavila na četiri od poslednjih pet okršaja sa Tentom, a tri od četiri puta na gostovanjima obrenovačkom timu. 

SRBIJA 1 - 9. KOLO:

Petak

18.00: (1,80) Tent Obrenovac - Vizura (1,90)

Subota

18.00: Ub - Dinamo Azotara

Nedelja

17.00: Stara Pazova - Partizan
19.00: Železničar - Klek

Ponedeljak

18.00: Crvena zvezda - Spartak Subotica

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

Ženski odbojkaški klub VizuraOK Tent

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara