""
""

Ajaks krade Lartija Partizanu? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.08.13. | 17:08

Komplikuje se transfer kapitena mlade reprezentacije Gane među crno-bele, umesto u Beogradu mogao bi da završi u Kejptaunu

Lorens Larti (20) bi umesto u Partizanu mogao da ostane u Africi! Činilo se da je transfer kapitena mlade reprezentacije Gane iz Ašanti Golda među crno-bele završen, ali sudeći prema vestima sa Crnog kontinenta, lako bi moglo da se desi da uopšte ne krene ka Evropi.

Kako pišu mediji u Gani, za Lartija je zainteresovan Ajaks iz Kejptauna, pokušava na sve načine da ga privoli da se preseli na jug Afrike i spreman je da poboljša ponudu. Prvu u vrednosti od milion randi (oko 73.500 evra) Ašanti Gold je odbio, jer je u to vreme imao na stolu finansijski znatno povoljiji aranžman sa Partizanom (uključujući i procente od dalje prodaje), ali ispostava slavnog holandskog kluba sad želi sprema novu, unosniju ponudu, kako bi parirala prvaku Srbije.

Izabrane vesti

Za to vreme status Lorensa Lartija nije se pomerio sa mrtve tačke. Desni bek, po potrebi i štoper, još pre deset dana trebalo je da krene za Srbiju, međutim, zbog problema sa vizom još je u Africi. Ako se nešto ne promeni u narednih nekoliko dana (možda i časova) vrlo lako može da se desi da Partizan ostane bez planiranog pojačanja, što bi stvorilo nove probleme Albertu Nađu i Vuku Rašoviću. Sportski direktor bi u tom slučaju morao da traga za novim rešenjem u odbrani, a šef struke da od postojećeg kadra sastavlja najbolje što može, čekajući svežu krv iz inostranstva.

Lorens Larti je na nedavnom Prvnestvu sveta za mlade reprezentacije u Turskoj bio jedan od najboljih igrača selekcije Gane, koja je zauzela treće mesto.

 

(FOTO: Action images)


tagovi

GanaLorens LartejFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara