"Pablo Aimar"
"Pablo Aimar"

Aimar: Đuričić je moj naslednik, a ljudina Matić je otvorio Srbima vrata Benfike

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.06.13. | 20:39

Čuvena desetka liasbonskih Orlova smatra da je mladi Srbin dostojna zamena i sipa niz komplimenata na račun Nemanje Matića za koga smatra da vredi 40 miliona evra jer je sjajan igrač i čovek

Pablo Aimar

Benfikina desetka koju je od 2008. godine na dresu nosio čuveni Pablo Aimar slobodna je. A, njen novi vlasnik biće rpski reprezentativac Filip Đuričić, koji je ovog leta stigao na Stadion svetlosti. Popularni Argentinac nema ništa protiv ako baš bivši član Herenvena bude njegov naslednik.
“Da, da, znam ga, gledao sam kako igra i siguran sam da će se stvari kretati pravim smerom, to je igrač za velike stvari. Video sam neverovatne stvari koje radi i mislim da će na pravi način predstavljati desetku“, objasnio je Aimar koji nema ništa protiv nove filozofije dovođenja srpskih fudbalera u Benfiku.
“Meni to zvuči dobro, znajući kakav je Nemanja Matić igrač, i ne samo to već kakva je osoba. A, kada klub vidi da je neko dobar igrač i čovek normalno je da ode u zemlju iz koje on dolazi i potraži još takvih ljudi“, naglasio je Aimar koji tvrdi da Matić vredi svaki evro koji klub traži za njega.

Izabrane vesti

Argentinac je rekao da 40 miliona evra nije mnogo za ovakvog igrača.
“Mislim da je to fer, očito je da on zaslužuje da plate toliki novac, zaslužuje jer je dobar čovek, čak mnogo bolji nego što je igrač“, završio je Aimar.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

BenfikaEvropaPablo AimarPortugal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara