""
""

Achtung, achtung - Bobadilja!

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.12.15. | 09:14

Srpski reprezentativac Filip Kostić je na svojoj koži nedavno osetio kako je to kada se razigra Augzburg i prijateljski upozorava crno-bele

Ne treba Partizanu objašnjavati kao početniku ko je Augzburg i kako igra s obzirom da su crno-beli već jednom ove sezone pobedili nemački tim, ali oprez i neki dobronameran savet nikada nisu na odmet. Srpski reprezentativac Filip Kostić koji je još bolje upoznat sa kvalitetim Augzburga navija za srpskog šampiona uoči sutrašnjeg okršaja u Humskoj i upozorava crno-bele na glavne opasnosti.

Izabrane vesti

Kostić je nedavno na svojoj koži osetio šta znači kada se razigra u Augzburg. Bavarci su pregazili Kostižev Štutgart u gostima sa 4:0.
„Reč je o timu koji je trenutno u naletu. Eksplodirali su. Savladali su nas ubedljivim rezultatom, zatim remizirali protiv petoplasiranog Volfzburga. Veliku stvar su napravili i u minulom kolu, savladavši Keln u gostima, što je značajan podvig. Tamo nije lako uzeti bodove“, kaže Kostić u raportu za Žurnal.

Kao najveći kvalitet Augzburga, Kostić izdvaja sredinu terena...
„Augzburg je izuzetno jak u veznom redu. Tu su najčvršći. Ne igraju na gol, trude se da iz sjajne defanzive izgrade ofanzivu. Vole da se nadigravaju, imaju specifičan stil i nisu jedna od onih ekipa koja će da se povuče i čuva rezultat“.

Srpski reprezentativac nema dilemu na koga Partizana sutra uveče mora da obrati najveću pažnju...
„Definitivno najveća opasnost preti od Bobadilje koji je ubedljivo najbolji pojedinac. Nepredvidiv je i od njega svašta može da se očekuje. Kada igrači ne znaju šta će, uglavnom se svodi na to da 'gađaju' njega. Jednostavno, jak je i odlično čuva loptu. Crno-belima bih poručio da ako on bude zaustavljen na pravi način i ako mu ne dozvole da se razigra, sigurno prolaze dalje“.

Kostić nema dilemu za koga će navijati iako nikada nije igrao za Partizan.
„Voleo bih da Partizan prođe, ipak su oni jedini naš predstavnik u Evropi. Crno-beli imaju dobru ekipu, to su i pokazali protiv Augzburga. Evo prognoziram da će biti 2:1“, zaključuje u razgovoru za Žurnal srpski rerezentativac iz Štutgarta

(FOTO: Action images)


tagovi

SrbijaRaul BobadiljaFK PartizanNemackaLiga EvropeFilip Kostićaugzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara