""
""

Abramovič izvukao keca iz rukava: Ramos menja Murinja?

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.12.15. | 18:13

Ukoliko gazda Čelsija definitivno reši da smeni trenera, Španac će potpisati ugovor do kraja sezone

Počelo je kao glasina, ali kada je informaciju objavio ugledni londonski Tajms, Ostrvo je počelo da bruji: Roman Abramovič razmišlja o mogućnost da dovede Španca Huandea Ramosa kao zamenu za Žozea Murinja!

Izabrane vesti

Prema navodima ovog lista, ukoliko Murinjo zaista dobije otkaz, Ramos bi potpisao ugovor do kraja sezone. Abramovič je već održao sastanak sa članovima upravnog odbora Čelsija.

Murinjova sudbina na Stamford Bridžu definitivno je pod znakom pitanja posle poraz od Lestera u ponedeljak u duelu Premijer lige.

Veoma lako može da se desi, kako navodi Tajms, da Murinju ni pobeda nad Sanderlendom za vikend ne produži život na klupi londonskih Plavaca.

Prvobitna Abramovičeva ideja bila je da Murinu da šansu da dovođenjem nekoliko pojačanja u zimskom prelaznom roku pojača ekipu i pokuša da preokrene celu sezonu.

Ipak, budući da Plavci sada zauzimaju 16. mesto na tabeli Premijer lige, bogati ruski biznismen odlučio je da više ne želi da čeka da ekipa pokaže napredak pod Murinjovim vođstvom.

Murinjov potencijalni naslednik, Ramos već je radio u Engleskoj i to u Totenhemu u sezoni 2007/08, kada je osvojio pehar u Liga kupu.

Prethodno je kao trener Sevilje dva puta zaredom osvajao Ligu UEFA, kup i superkup Španije.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoRoman AbramovičPremijer ligaHuande RamosEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara