""
""

TIPOVANJE: Igrajte na...

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.08.15. | 14:41

U tipovanju na utakmice hrvatskog prvenstva pomaže vam desni bek Istre Bojan Pavlović

Istra iz Pule dobro je startovala u novom šampionatu, a prvotimac i srpski internacionalac Bojan Pavlović kaže da su dobri rezultati posledica odličnih poteza koji su napravljeni u klubu.
"Prvo, došli su nam novi vlasnici, Amerikanci, koji su zadržali trenera, većinu igrača i angažovali su prava pojačanja. Dosta dobro izgledamo kao tim, uigrali smo se i mislim da će biti još bolje. Imamo dobre rezultate i da nismo primili gol u Osijeku u 96. minutu sad bismo bili prvi na tabeli. Jedini kiks smo imali protiv Lokomotive", kaže za MOZZART Sport desni bek Istre Pavlović koji će nam pomoći u tipovanju utakmica petog kola hrvatskog šampionata.

Izabrane vesti

Krenuli smo upravo od duela njegovog tima, IstraInter.
"Inter je novi prvoligaš i još se nisu najbolje snašli u eliti. Igraju tvrdo, čvrsto, dobro se brane i nije ih lako probiti. Biće teška utakmica, ali ukoliko ponovimo dobru partiju nadam se našoj pobedi, dakle jedinica sa više golova".

Vodeći Dinamo dočekuje Rijeku…
"Dinamo je najbolja ekipa, kao i svake godine, i sad očekujem da osvoje titulu. Rijeka je loše krenula, biće teška utakmica, ali tim sa Kantride je stalna mušterija Dinama. Možda zbog umora Zagrepčana stavio bih 1X i tri i više golova".

Slaven Belupo ima tri remija i igra protiv Osijeka.
"Belupo ima dobar tim i po mom mišljenju dolazi kec. Radi se o domaćinskoj ekipi, imaju dobar napad kvalitetniji su od mlade ekipe iz Osijeka. Igrao bih jedinicu, ali biće tvrdo sa 0-2 gola".

Splitski Hajduk, sa tri remija, gostuje Lokomotivi.
"Veoma teška utakmica za prognozu. Hajduk je loše krenuo, igraju periodično, naiđe im ciklus i dobrih utakmica. Odmarali su po par igrača zbog kvalifikacija za Ligu Evrope. Lokomotiva je izrazito napadačka ekipa, gaje pas igru, sigurno će biti dosta golova, 3+, a znak bih stavio 1X", zaključio je Pavlović koji podvlači da je već treću sezonu u Istri i da je fenomenalno primljen od svih struktura kluba i navijača.

Piše: Đurđe Mečanin
(d
jurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Igrajte naHrvatskaBojan Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara