"Noćioni je otišao u Real, a da li će Simonović ostati?"
"Noćioni je otišao u Real, a da li će Simonović ostati?"

Zvezdini evroligaški rivali iz Španije se redom pojačavaju!

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.07.14. | 12:50

A na Malom Kalemegdanu još ništa...

 

Noćioni je otišao u Real, a da li će Simonović ostati?Dok uprava Crvene zvezde još uvek mudro ćuti i još uvek ne pravi konkretne poteze po pitanju jačanja rostera, Valensija i Laboral Kuća se polako spremaju za buduće izazove. Američki košarkaš Luk Harangodi novi je igrač Slepih miševa, što je saopšteno na zvaničnom sajtu kluba.

Izabrane vesti

On je košarkaškim navijačima u Srbiji već poznat, pošto je prošle sezone igrao za UNIKS, a sa Valensijom je potpisao dvogodišnji ugovor.

On je u dresu ruskog kluba prosečno beležio 7,5 poena, 4,5 skokova i 0,8 asistencija. Tokom karijere igrao je još za Boston Seltikse i Klivlend Kavalirse.

Podsetimo, Valensija je nedavno dovela najboljeg mladog igrača španske ACB lige, Giljema Vivesa

S druge strane, Laboral Kuća je potvrdila da je vrlo blizu potpisivanja ugovora sa doskorašnjim centrom Mursije, Kimom Tilijem (211, 25). Ipak, s obzirom da Mursija ima pravo prve kupovine, ako do 17. jula ne ponudi 25-godišnjem dugajliji novi ugovor, preći će u klub iz Vitorije. Podsetimo, Laboral je nedavno napustio najbolji igrač Andres Noćioni, koji je pojačao Real

Što se Crvene zvezde tiče, za sada je sve samo u domenu spekulacija. U igri su brojna imena, a između ostalih tu su Nemanja Dangubić i Vasa Micić iz Mega Vizure, zatim tandem Radničkog Nikola Kalinić - Stefan Jović, kao i Nikola Ivanović iz Budućnosti...

S obzirom na to da su ugovori istekli Simonoviću, Dragićeviću, Katiću i Radenoviću, jasno je da bi uprava crveno-belih najveću pažnju trebalo da posveti pozicijama tri, četiri i pet. 

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

ŠpanijaKK ValensijaKaha LaboralEvropaEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara