""
""

Veseli odleteo sa Fenerom do Top 16 faze, a tamo ide i Barsa (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.11.15. | 21:35

Nekadašnji igrač Partizana utakmicu je završio sa 20 poena i pet skokova. Probudio se i Bogdan Bogdanović koji je ubacio 13 poena, dok je Nikola Kalinić postigao šest poena i uhvatio četiri lopte

Turski Fenerbahče prvi je tim iz A grupe Evrolige koji je osigurao plasman u Top 16 fazu tog takmičenja. Izabranici Željka Obradovića na svom terenu su ubedljivo savladali francuski Strazbur sa 81:64 u sedmom kolu.

Izabrane vesti

Leteći Jan Veseli ponovo je “spavao“ na protivničkom obruču i atraktivnim potezima bacao u delirijum publiku na tribinama u Istanbulu.

Nekadašnji igrač Partizana utakmicu je završio sa 20 poena i pet skokova. Probudio se i Bogdan Bogdanović koji je ubacio 13 poena, dok je Nikola Kalinić postigao šest poena i uhvatio četiri lopte.

Fenerbahčeu je ovo bio šesti trijumf u Evroligi, dok je Strazbur doživeo četvrti poraz. 

 

Mesto među 16 najboljih evropskih ekipa obezbedila je i Barselona i to ubedljivim trijumfom na gostovanju poljskoj Zjelonoj Gori – 93:64.

Kao i Feneru, i katalonskom gigantu to je bila šesta pobeda u elitnom evropskom takmičenju ove sezone. Poljaci su upisali šesto poraz.

Aleks Abrinjes je sa 16 poena predvodio Barselonu, a po jedan poen manje ubacili su Karlos Arojo i Aleksandar Vezenkov. Dejan Borovnjak je sa 10 poena bio jedan od boljih u poraženoj ekipi.

 

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Starsport)

 


tagovi

Željko ObradovićTurskaStrazburŠpanijaNikola KalinićKarlos ArojoJan VeseliFrancuskaFenerbahčeEvropaEvroligaBogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara