"Nejtan Džavaji i Nikola Kalinić"
"Nejtan Džavaji i Nikola Kalinić"

Totalni raspad sistema pred duel sa Zvezdom: Džavaji se potukao sa Arojom!

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.11.14. | 19:05

U Galatasaraju vatra gori sve jače...

Nejtan Džavaji i Nikola Kalinić

Problemima Galatasaraja u ovoj sezoni definitivno nema kraja! Pred sam start sezone pojavila se informacija o nezadovoljstvu igrača koji i po nekoliko meseci nisu dobili platu, nastavilo se lošim rezultatima na svim meridijanima i otkazom koji je dobio Nolan Smit posle velikog ispada, a u poslednje vreme sve se više priča o tihom štrajku pojedinih igrača, izbacivanju Jana Vujukasa, te povredama Martinasa Pocijusa i Vladimira Micova! Trener Galate Ergin Ataman je žestoko iskritikovao ekipu posle poraza od Fenerbahčea u velikom derbiju, nedugo zatim rešio se grčkog centra, a sada mu se na leđa natovarila i velika svađa Nejtana Džavajia i Karlosa Aroja

Izabrane vesti

Prema pisanju uglednog turskog Milijeta, Portorikanac je bio nezadovoljan načinom na koji ga je robusni centar faulirao, posle čega je bivšem igraču Partizana pukao film i nasrnuo na saigrača. Isti sajt navodi da je Džavaji pesnicom udario Aroja u vrat, a posle reakcije ostatka tima, koji su sprečili veći incident, on je izbačen sa treninga.

U javnost je procurela informacija da je Džavaji izuzetno nezadovoljan finansijskim stanjem u klubu, pošto platu nije dobio već neko vreme. Šuška se i da se zbog toga sprema štrajk igrača u klubu, pošto Australijanac nije jedini koji nije plaćen na vreme.

Ovo je prilika koju košarkaši Crvene zvezde moraju da iskoriste! 

Susret Galatasaraja i crveno-belih na programu je u petak od 19 časova.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaErgin AtamanEvroligaKarlos ArojoKK GalatasarajNejtan Džavai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara