"Duško Savanović"
"Duško Savanović"

Stefan Marković otkrio: Nagovaram Savanovića da dođe u Unikahu

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.07.14. | 22:06

Klub iz Malage bi mogao da dobije još jednog srpskog reprezentativca u svojim redovima

Duško SavanovićŠpanska Unikaha mogla bi naredne sezone da postane prava mala srpska kolonija! Posle dolaska plejmejkera Stefana Markovića, potom i centra Vladimira Golubovića, klub iz Malage mogao bi da dovede još jednog srpskog igrača iz Turske.

U pitanju je Duško Savanović, kome je nedavno istekao ugovor sa Anadolu Efesom! Podsetimo, na nedavno održanoj oproštajnoj utakmici Partizanove legende Dušana Kecmana, na kojoj je učestvovao i Savanović, krilni centar je potvrdio novinarima da se nalazi u pregovorima sa određenim klubovima, ali nije želeo da otkrije njihova imena.

Izabrane vesti

Ipak, to je umesto njega učinio reprezentativni kolega Stefan Marković, koji je na konferenciji za štampu, na kojoj je predstavljen, otkrio da ubeđuje Savana da dođe u Andaluziju.
"Istina je, razgovarao sam sa Savanovićem i pokušavam da ga nagovorim da dođe ovde. Čini mi se da mi je i uspelo, videćemo već", nasmejano je rekao Marković, a prenosi lokalni list La Opinion
"Golubović, Dragić... Jako je lepo kada imaš toliko ljudi koji pričaju istim ili sličnim jezikom kao ti. To mnogo olakšava komunikaciju. Jako sam srećan što sam se vratio u Španiju", dodao je Marković

Podsetimo, do nedavno je u klubu iz Malage igrao i centar Vladimir Štimac, ali je on odlučio da okrene novi list i potraži sreću na nekom drugom mestu. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Stefan MarkovićŠpanijaVladimir GolubovićUnikahaEvropaEvroligaDuško Savanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara