"Miodrag Rajković"
"Miodrag Rajković"

Srpski Bajern na srpski Turov za oproštaj od Evrolige

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.12.14. | 16:34

„Pitanje je kakvu je taktiku spremio kolega Pešić, ali ja kao debitant u Evroligi želim da pobedim trenera sa takvom reputacijom“, rekao je strateg ekipe iz Zgorželeca Miodrag Rajković

Miodrag Rajković

Derbi začelja Grupe C Evrolige odigraće dva srpska kluba, Bajern sa trenerom Svetislavom Pešićem na čelu i Savanovićem, Štimcem i Micićem na parketu, odnosno Turov sa Miodragom Rajkovićem na klupi i Žigeranovićem, Jaramazom i Nikolićem na terenu.

Izabrane vesti

Turov je jedinu pobedu ostvario upravo protiv Bajerna (89:78), dok je klub iz Minhena savladao Panatinaikos (81:75). Trener tima iz Zgorželeca Miodrag Rajković priželjkuje još jedan trijumf.
„Najteže je jednog rivala dobiti dva puta za redom“, kaže za MOZZART Sport Rajković i nastavlja.
„Pitanje je kakvu je taktiku spremio kolega Pešić, ali ja kao debitant u Evroligi želim da pobedim trenera sa takvom reputacijom. Naravno da smo mogli rado bih pobedio i Željka Obradovića“.

Motiv je prisutan kod vaših igrača koji takođe žele da se dokažu.
Moji igrači su pružali maksimalan otpor svim rivalima, pa i najvećim. Sad igramo u dvorani koja je skockana, mala, ali krcata navijačima. Siguran sam da će biti interesantna utakmica u kojoj mi imamo određene šanse da pobedimo“.

Do kraja Evrolige očekuje vas i duel sa Armanijem.
Naš konačan plasman odrediće u koju grupu Evrokupa idemo mada se time ne opterećujem. Probaćemo da uradimo ono što je do nas, mada smo imali povređenih igrača, i eventualno zabeležimo još dve  pobede“, zaključio je Rajković.

(Piše: Đurđe Mečanin, foto: MN press)


tagovi

EvroligaKK TurovMiodrag RajkovićPoljska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara