""
""

Skariolo: Zvezda nas je stavila u nezavidnu poziciju

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.12.13. | 20:52

Italijanski stručnjak nezadovoljan opuštanjem svojih igrača u ovoj utakmici

Trener Laboral Kuće Serđo Skariolo rekao je da je Zvezda potpuno zasluženo slavila, ali da mu je neobjašnjivo da njegov tim odigra tako lošu utakmicu u Kombank Areni.
"Čestitam Crvenoj zvezdi na odličnoj utakmici. Nametnuli su svoj ritam igre i od početka utakmice nas doveli u nezavidnu poziciju. Zvezda ima izuzetno dobre igrače na svim pozicijama, što su danas pokazali. Činjenica je da smo se previše opustili zato što smo već obezbedili plasman dalje. To nismo smeli da dopustimo. Morali smo da igramo sa 100 odsto mogućnosti i da sa takvim pristupom uđemo u svaku utakmicu. Moj zadatak je da sad podignem ekipu i vratim je na pravi kolosek", rekao je Skariolo.

Ipak, nešto lošija igra tima iz Vitorije u poslednjoj deonici, kao i sjajna rola Jake Blažiča, koji je meč završio sa 24 poena, odlučila je pitanje pobednika.
"Uspeli smo da se vratimo i smanjimo zaostatak na svega šest poena, ali počeli smo ponovo da pravimo greške iz prvog poluvremena. Tako da su crveno-beli potpuno zasluženo stigli do visoke prednosti i na kraju pobede. Zvezda ima vrlo dobar tim i definitivno nije imala sreće ove sezone. Blažič je odigrao sjajan meč, iskočio je od ostalih igrača na parketu i pokazao da može da bude buduća zvezda", zaključio je italijanski stručnjak. 

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport - Peđa Milosavljević)


tagovi

EvroligaEvropaKaha LaboralSerđo SkarioloŠpanijaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara