"Rajkovic"
"Rajkovic"

Rajković pred Fenerbahče: Problem manjak košarkaša u rotaciji

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.11.14. | 16:45

„Do kraja godine uhvatićemo maksimalan ritam, nadam se da će se trojica startera što pre oporaviti“, kaže trener Turova

RajkovicUtakmica C grupe Evrolige između Fenerbahčea i Turova biće duel srpskih trenera i igrača. Strateg poljskog šampiona Miodrag Rajković pre svega zahvaljuje najtrofejnijem treneru Evrope Željku Obradoviću na lepim rečima koje mu je uputio upravo putem MOZZART Sporta.
Za našu ekipu je velika stvar što igramo sa velikanima poput Fenera, Barselone, Panatinaikosa“, kaže za MOZZART Sport Rajković.
„Što se Fenera tiče, imaju mlad tim, talentovan koji može da se nadograđuje. Iz utakmice u utakmicu su sve bolji i bolji, imaju niz opcija u napadu. Na našem prvom meču dobili smo dve deonice, ali su nas stigli i, na kraju, trijumfovali sa 15 poena razlike. Nadam se da ćemo sad dobro otvoriti utakmicu i boriti se svih 40 minuta. Probleme nam zadaju povrede igrača, imamo manje košarkaša u rotaciji“.

Da li ste zadovoljni dosadašnjim partijama kako u Evroligi tako i u domaćem šampionatu?
„Turov je prvi put postao šampion države i moramo biti zadovoljni onim što  radimo u Evroligi. Dobro nam ide i u domaćem prvenstvu. Ipak, vodimo se devizom da uvek može bolje. Do kraja godine uhvatićemo maksimalan ritam, nadam se da će se trojica startera što pre oporaviti“, zaključio je Rajković.

Izabrane vesti

Pre ovog kola Fener ima skor 4:2, a Turov 1:5. Utakmica počinje u 19 sati i 15 minuta u Istanbulu. 

Piše: Đurđe Mečanin

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvroligaKK TurovMiodrag Rajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara