""
""

Policija upozorava Delije: Sve se snima, primenićemo rigorozne mere

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.01.15. | 16:19

„Apelujemo na navijače da iskažu sportski duh i da dostojanstveno i fer navijaju za svoju ekipu“, ističe Miladin Despotović, načelnik Uprave policije u Policijskoj upravi za grad Beograd

Načelnik Uprave policije u Policijskoj upravi za grad Beograd Miladin Despotović izjavio je da će policija učiniti sve da večerašnja košarkaška utakmica Crvena zvezda - Galatasaraj protekne u najboljem redu.

Despotović je naglasio da su bezbednosne mere pojačane, obzirom da je procena da je ovo utakmica visokog rizika.
Angažovan je adekvatan broj policajaca i primenićemo rigorozne mere kontrole, kako bismo predupredili bilo koju vrstu incidenta. Ceo događaj biće sniman, biće korišćeni metal detektori, preduzećemo mere pre, za vreme i posle utakmice“, istakao je Despotović, navodi se u saopštenju MUP-a.

Izabrane vesti

On je dodao da će biti vidno prisustvo pripadnika policije u gradu, kod važnih objekata, najviše u blizini i u samoj hali, u kojoj će, pored redarske službe, pripadnici Žandarmerije biti organizovani u dva prstena - u prvom uniformisani pripadnici, dok će u drugom prstenu biti pripadnici specijalističkih četa Žandarmerije u civilu.

Prema njegovim rečima, pored pripadnika policijskih snaga, u hali će biti prisutan tužilac i sudija za prekršaje, tako da će svi koji budu pravili incidente biti momentalno procesuirani.
„Policija je uvek spremna za izvršavanje svih bezbednosnih zadataka i mi apelujemo na navijače da svojim postupcima i ponašanjem doprinesu bezbednom održavanju ove sportske manifestacije, iskažu sportski duh i da dostojanstveno i fer navijaju za svoju ekipu“, poručio je Despotović.

Zvezda i Galatasaraj igraju od 21 sat u Beogradskoj areni meč trećeg kola TOP 16 faze Evrolige.

(FOTO: Star sport)


tagovi

policijakošarkaKK GalatasarajKK Crvena zvezdaEvroligadelijeFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara