""
""

Panatinaikos pronašao pojačanja

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.01.16. | 15:20

Mihael Bramos i Markez Hajns sada su prvi pikovi Zelenih

Serija loših izdanja i rezultata prisilila su upravu Panatinaikosa da preispita neke prethodno donete odluke, zbog čega su pod znakom pitanja Saša Pavlović i Ognjen Kuzmić. Prvi čovek Zelenih Dimitris Janakopulos poručio je treneru Aleksandru Đorđeviću da što pre krene u potragu za adekvatnim rešenjima koja bi spasila ostatak sezone, zbog čega su se u vezu sa atinskim velikanom već dovodili Džordan Farmar i Džonatan Gibson

Izabrane vesti

Pregovori su postojali, ali do dogovora nije došlo, a sada su se u grčkim medijima pojavila nova dva imena - Mihael Bramos i Markez Hejns

Bramos, koji ove sezone nastupa za Veneciju, praktično je pred povratkom u klub za koji je igrao od 2012. do 2014. godine. U slučaju eventualnog dolaska u Atinu Amerikanac sa grčkim pasošem bio bi četvrti krilni košarkaš u timu (Pavlović, Janković, Haralampopulos), što bi značilo da bi jedan igrač bio višak.

Hejns je najnoviji organizator igre koji se povezuje sa Zelenima. Đorđević mesecima unazad traži još jednog plejmejkera koji bi pružio podršku Niku Kalatesu i Dimitrisu Dijamantidisu, a prednost u odnosu na ostale kandidate je to što se podjednako dobro snalazi i na poziciji beka. Hejns je takođe u Italiji, kao i Bramos, s tim što nastupa za Dinamo Sasari. 

Obojica bi imala pravo nastupa u drugoj polovini Top 16 faze, a Panatinaikos i dalje pokušava da pronađe formulu kojom bi se obezbedilo četvrtfinale Evrolige. Za sada situacija nije tako povoljna, pošto PAO ima tek jednu pobedu iz četiri utakmice. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

PanatinaikosMihael BramosMarkez HejnsEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara