Nikita Kurbanov: Beograd je bolji od Istanbula, braćo Srbi navijajte za CSKA!

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.05.18. | 15:41

Krilo moskovskih Armejaca raduje se Fajnal foru Evrolige u našoj prestonici

Jedan od nosilaca igre CSKA, Nikita Kurbanov jedva čeka da počne ovogodišnji Fajnal for Evrolige. U Beogradu. Osim takmičarskog, tu kod njaga "radi" i emotivni faktor, jer veruje da će Beograd podržati njegov tim.

"Za mene je bolji Beograd od Istanbula! Prošle godine je bila sasvim druga priča, svi su navijali za lokalni tim Fenerbahče. Ovaj put smo, može se reći, na neutralnom terenu. Zato će nam i biti lakše, jer nema jakog faktora s tribina. Ja se pak nadam da će uz nas biti dosta lokalaca, jer u Beogradu žive naša braća i nadam se da će navijati za CSKA!", tvrdi ruski reprezentativac.

Izabrane vesti

Prošle godine CSKA je u turskoj prestonici, predvođen Milošem Teodosićem izgubio u polufinalu od Olimpijakosa, da bi u meču za treće mesto slavilo nad Real Madridom. Titulu je prvi put u istoriji uzeo Fener Željka Obradovića.

"Nadam se da će atmosfera biti kao kod kuće, da će navijati za nas", veruje snažno krilo Armejaca, "Baš bi bilo dobro! Setite se samo kada je pao avion sa horom 'Aleksandrov', nas su tada na beogradskom aerodromu dočekali ljudi sa natpisima podrške i pevajući nam 'Kaćušu'. Ako to nije dokaz našeg bratstva, ne znam šta je!"

Fajnal-for u Beogradu se igra u Štark areni od 18. do 20. maja, CSKA u polufinalu nastupa protiv Real Madrida, dok drugi par čine Fenerbahče i Žalgiris.

Foto: Star sport


tagovi

CSKANikita KurbanovFajnal for Beograd 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara