""
""

Nema spavanja – sudar sa Drim Timom tačno u ponoć!

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.07.16. | 20:55

Meč sa Amerikancima tačno u ponoć 12. avgusta

Košarkaši Srbije danas su saznali ko će im biti rivali u grupnoj fazi takmičenja na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru., a nedugo zatim FIBA je objavila i satnicu, odnosnon termine odigravanja utakmica.

Izabrane vesti

S obzirom na vremensku razliku od pet sati, jasno je da će ljubitelji košarke u Srbiji morati da se spreme za burne noćne sate.
Košarkaši Srbije prvi meč u A grupi igraće 7. avgusta u 3.30 ujutru po srednjeevropskom vremenu protiv Venecuele. Dan kasnije Orlovi će odmeriti snage sa reprezentacijom Australije i taj meč počinje u 19.15.

Sledi slobodan dan za Srbiju, a potom 10. avgusta okršaj sa Francuskom koji takođe počinje u 19.15 po srednjeevropskom vremenu.

Sigurno najzanimljiviji meč za navijače biće onaj protiv američkog Drim tima koji se igra 12. avgusta tačno u ponoć.

Poslednji meč izabranici Aleksandra Đorđevića odigraće 15. avgusta u 3.30 ujutro protiv selekcije Kine.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić izjavio je da je grupa na Olimpijskim igrama izuzetno jaka, ali da će ekipa dati sve od sebe da u Riju napravi uspeh.
"Teška grupa, znamo koliko su jaki Amerikanci i Francuzi...Mi moramo da se fokusiramo na svoju igru i pokušamo da stignemo najdalje što možemo. Jedino što možemo da obećamo je da ćemo dati sve od sebe na napravimo veliki uspeh na Olimpijskim igrama", izjavio je Teodosić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaOI 2016kosarkaski drim timkošarkaška reprezentacija SrbijeEvropaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara