"Boštjan Nahbar"
"Boštjan Nahbar"

Nahbar: Partizan je veliki klub koji nikad ne odustaje, želim im plasman u TOP 16 fazu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.11.13. | 23:59

"Uvek sam presrećan kada se vratim u Pionir. Ja sam ovde odrastao gledajući Divca, Danilovića i sve ostale legende kluba. Za mene je Pionir jedno specijalno mesto. Mnogo mi znači to što osećam da navijači Partizana imaju ogromno poštovanje prema meni", rekao je slovenački internacionalac

Boštjan NahbarKošarkaši Barselone upisali su vrlo važnu pobedu u Beogradu čime su se približili vrlo blizu plasmanu u narednu fazu takmičenja. Centar tima iz Katalonije Mačiej Lampe istakao je da je presudila dobra igra njegovog tima u drugom poluvremenu.
"Bili smo jako dobro raspoloženi u drugom poluvremenu, samim tim smo bez problema uvećavali prednost. Bili smo izuzetno dobro pripremljeni, taktički, fizički, trener je bio prezadovoljan našom igrom, a protivnik je nekako potpuno pao onog trenutka kada smo se mi probudili", rekao je Lampe.

O ekipi Partizana i atmosferi u Pioniru poljski internacionalac je rekao:
"Atmosfera je bila izvanredna, neverovatna. Nije ni čudo što mnogi kažu da je jedna od najboljih u Evropi, ako ne i najbolja. Partizan je sjajan klub, koji uvek izbaci veliki broj vrlo kvalitetnih igrača. Mladi igrači dobijaju poseban tretman ovde i zato imaju mogućnost da napreduju i pokažu kvalitet. Sve u svemu, radi se o jednoj vrlo dobroj organizaciji, dodao je Lampe.

Izabrane vesti

Boštjan Nahbar bio je prezadovoljan pobedom u Pioniru.
"Partizan se borio hrabro i videlo se to na terenu. Mi smo odigrali možda i najbolju utakmicu ove sezone. Za nas je to jako važno, jer smo odigrali vrlo dobro na ovako teškom terenu. Ova pobeda će nam mnogo doprineti u borbi za TOP 16 fazu, a daće nam i dodatnu dozu samopouzdanja", poručio je Nahbar.

Navijači Partizana aplauzom su pozdravili iskusnog slovenačkog internacionalca.
"Uvek sam presrećan kada se vratim u Pionir. Ja sam ovde odrastao gledajući Divca, Danilovića i sve ostale legende kluba. Za mene je Pionir jedno specijalno mesto. Mnogo mi znači to što osećam da navijači Partizana imaju ogromno poštovanje prema meni".

O tome da li crno-beli mogu do TOP 16 faze Nahbar je rekao:
"Partizan ima ogromnih problema trenutno i to se vidi. Ali, Partizan je veliki klub koji nikad ne odustaje. To je velika škola košarke koji ima tradiciju. Imaju problema i povrede, ali crno-beli imaju tim koji se bori svim srcem i koji se nikada  ne predaje. Ja se nadam da će Partizan ući u TOP 16, jer možda nisu dobili utakmica koliko su želeli, ali su pokazali dobre partije ove sezone i ja im od srca želim sve najbolje", zaključio je Nahbar

(FOTO: MN Press)


tagovi

Boštjan NahbarEvroligaEvropaKK BarselonaMaćej LampeŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara