"Može li Žoc do devete evropske titule?"
"Može li Žoc do devete evropske titule?"

MOZZART HAPPY HOUR: Ipak je to Žoc!

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.05.15. | 13:44

Možda Fenerbahče nije prvi favorit, ali ima najboljeg trenera na svetu! A kladionica MOZZART vam u periodu od 17 do 18 sati nudi specijalnu priliku da pokušate da dobrano zaradite na eventualnom trijumfu turskog tima na završnom turniru Evrolige

Može li Žoc do devete evropske titule?

Prednost domaćeg terena ide u korist Reala, ako isključimo spoljne faktore CSKA ima verovatno najkvalitetniji sastav, stoga se košarkaška javnost slaže – Kraljevski klub i Armejci glavni su favoriti za osvajanje titule šampiona Evrolige! Ali ne bi bilo prvi put ako bismo u Madridu videli iznenađenje i uspon nekog drugog na pobedničko postolje. Olimpijakosu se daju najmanje šanse, ali Pirejci imaju Vasilisa Spanulisa i Jorgosa Printezisa, a oni kad "polude" niko i ništa ne može da ih zaustavi. Fenerbahče ima još jači arsenal na raspolaganju. Tu je novi MVP Evrolige Nemanja Bjelica, tu je i drugu godinu zaredom evropska "Zvezda u usponu" Bogdan Bogdanović, tu je i as NBA kalibra Jan Veseli, pa Endrju Gaudlok...

Izabrane vesti

I pre svih tu je Željko Obradović! A niko u Evropi ne zna bolje od njega kako se osvajaju trofeji.

Sakupio ih je popularni Žoc toliko da se svi teško mogu pobrojati. Sa osam naslova najboljeg na Starom kontinentu apsolutno je nedodirljiv za ostale kolege trenere. I ne bismo se nimalo iznenadili ako bi i na završnom turniru u Madridu favoritima pomrsio račune još jednom pokaznom vežbom iz košarke.

A u MOZZART kladionicama prvi favorit je madridski Real (šifra 9051) čiji bi se trijumf naplatio kvotom 2,25. Tek nešto manje šanse (2,60) daju se moskovskom CSKA (šifra 9052), Olimpijakos je potpuni autsajder sa kvotom 8,50 na pobedu Atinjana (šifra 9054), a između njih i najboljeg tandema evropske košarke ušunjao se Fener čija se pobeda plaća kvotom 6,90.

Međutim...

MOZZART kladionica vam danas nudi specijalnu pogodnost – u okviru Happy Hour kampanje u periodu od 17 do 18 časova moći ćete da na prognozu da Fenerbahče osvaja Evroligu (šifra 9053) dobijete kvotu od čak 8,60! Da ponovimo opet u "regularnom terminu" trijumf tima iz Istanbula plaća se kvotom 6,90.

Ali MOZZART vam uvek nudi nešto više.

I još jednom – ova ponuda važi SAMO SAT VREMENA, i to od 17.00 do 18.00, i možete je odigrati na uplatno-isplatnim mestima MOZZART kladionica.

Iskoristite svoju šansu.


tagovi

klađenjeHappy HourFajnal for EvroligeEvroligabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara