""
""

Kad Barsa zove, to se ne odbija: Adams stiže u Kataloniju?

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.05.16. | 17:38

Adams je ove sezone u Laboralu prosečno beležio 17,3 poena u španskoj ACB ligi

Košarkaški klub Barselona ima velike planove za leto, kada se očekuju ozbiljne promene u ekipi. Poslednji pik čelnika trofejnog katalonskog kluba je Darijus Adams, američki bek koji je najzaslužniji što je Laboral Kuća izborila plasman na Fajnal for ove sezone.

Izabrane vesti

Kako navode španski mediji, on u ovom trenutku deluje kao mnogo realnije opcija od Tajrisa Rajsa iz Himkija i Malkolma Dilejnija iz Lokomotive Kubanj kojem je ionako primarni cilj odlazak u NBA ligu. A jedan od glavnih razloga za to je i manja plata koju Adams zahteva u odnosnu na pomenutu dvojicu.

Adams je ove sezone u Laboralu prosečno beležio 17,3 poena u španskoj ACB ligi. Barselona bi po završetku sezone trebalo da se zahvali na saradnji Karlosu Aroju, ali vrlo moguće i legendarnom Huanu Karlosu Navaru kojeg su ipak stigle godine.

Adams bi u tom novom Barseloninom drimu-timu trebalo da čini tandem sa odličnim Čehom Tomasom Satoranskim.

Još jedno pitanje koje je nedavno otvoreno kada je i pitanju Barselona je i mesto trenera. Ćavi Paskval je po svemu sudeći bivši, a kao mogući naslednici pominju se Šarunas Jasikevičijus i Jorgos Barcokas, ali i Dejvid Blat.

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

ŠpanijaEvroligaDarijus AdamsBaskonijaACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara