""
""

Da li je ovo bomba godine u Evropi? Lamar Odom dolazi u Laboral Kuću!?

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.02.14. | 08:34

Bivši Zvezdin rival u Evroligi na pragu realizacije megatransfera

Pričalo se da je depresivan, da je navučen na narkotike, jedno vreme je nestao i niko nije mogao da mu uđe u trag, ali... Lamar Odom (34) je izgleda spreman da se vrati na parket i bude posvećen isključivo obavezama na terenu. Vest koja se internet svetom pojavila kao grom iz vedra neba glasi - nekada najbolji šesti igrač i defanzivac NBA lige je na pragu dolaska u Laboral Kuću!

Poznati menadžer Miško Ražnatović je na svom Tviter profilu dao bombastičnu najavu, gde nije želeo da imenuje nikog, a kasnije su gotovo svi američki mediji došli do informacije da se radi upravo o bivšem asu Los Anđeles Lejkersa. 

Izabrane vesti

Prema, još uvek nezvaničnim informacijama, Odom se nalazi u završnoj fazi pregovora sa klubom iz Vitorije, gde bi trebalo da potpiše ugovor na godinu dana, uz opciju produžetka saradnje na isti vremenski period. 

Bivši reprezentativac SAD je karijeru započeo u Los Anđeles Klipersima 1999. godine, a u Gradu anđela zadržao se sve do 2003. godine, kada odlazi na drugi kraj države, u Majami. Ipak, tu se zadržava svega godinu dana, da bi najbolje igračke dane proveo u Lejkersima. Tokom sedam sezona među Jezerdžijama Odom je uspeo da osvoji dve titule šampiona NBA lige i priznanje za najboljeg šestog igrača.

Tokom 2011. godine, odlazi u Dalas gde više nije ličio na sebe, a tada je usledila njegova "žuta minuta". Poslednji angažman imao je u Klipersima u sezoni 2012/13.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaLamar OdomKaha LaboralEvropaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara