""
""

Crne slutnje trenera Plaze: Nedović možda više neće moći da igra košarku?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.11.16. | 13:33

"Sedeo sam s doktorom Nogalesom i on mi je rekao da ne računam na Nemanju", izjavio je Đoan Plaza

Samo dva dana pošto su stigle informacije iz Španije da Nemanja Nedović neće morati na operaciju i manje od mesec dana od one blistave partije srpskog reprezentativca protiv Gran Kanarije, iz Malage stiže šokantna vest - naš bek i jedan od aduta selektora Aleksandra Đorđevića možda će morati da završi karijeru?!

Izabrane vesti

Ovu vest u etar je pustio trener Unikahe Đoan Plaza:
"Sedeo sam sa doktorom Nogalesom i on mi je rekao da ne računam na Nedovića. Koliko dugo - ne zna se. Može da se dogodi da mesec dana bude van terena ili da više uopšte ne može da igra. Prosečno vreme potrebno za oporavak od takve povrede jeste dva ili tri meseca. Prema dijagnozi koju je Nemanja dobio, moguće je da će morati da prekine karijeru. Njegova povreda je veoma čudna. To je ona vrsta povrede gde nikada ne znate kako će se sve završiti, jer rešenje ne postoji", kazao je Plaza, a prenosi Eurohoops.

Podsetimo, Nemanja Nedović povredio je tibijalne mišiće desne noge i određene nerve u predelu povređenih mišića. Eurohoops još piše da klub iz Unikahe već razmišlja o angažovanju novog igrača na poziciji beka.

Nedugo posle ove Plazine izjave oglasio se i agent Nemanje Nedovića koji je poručio da "nema brige i da će srpski as još ovog meseca moći na teren"

(foto: MN Press)


tagovi

UnikahaSrbijaNemanja NedovićEvroligaĐoan Plaza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara