""
""

Bogdanović o Kalinićevom dolasku: Prezadovoljan sam, Fenerbahče je dobio velikog borca!

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.08.15. | 22:00

"Nadam se da će publika moći da vidi još dobrih zakucavanja i poteza, ali isto tako se nadam da to neće biti jedina stvar koju će videti od mene", dodao je Nemanja Dangubić

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA NA KRANJSKOJ GORI)

Izabrane vesti

Prva utakmica - prva pobeda. Košarkaška rerpezentacija Srbije napravila je prvi podvig na putu dostizanja vrhunske forme pred Evrobasket i početak grupne faze u Berlinu narednog meseca. Standardni reprezentativac Bogdan Bogdanović bio je zadovoljan učinjenim i onim što je Srbija prikazala protiv Mađarske. 
"Izgledamo dobro i to je najbitnije trenutno. Sada sledi onaj lepši deo priprema i svi smo odgovorili iskreno kada to i mislimo", rekao je Bogdanović

Mladi bek je nedavno dobio novog saigrača u Fenerbahčeu, Nikolu Kalinića, koji je stigao iz Crvene zvezde.
"Prezadovoljan sam zato što je s nama. Pravi je borac. Sve što imam da mu kažem reći ću mu kasnije. Pitao me je o Željku, ali neka to ostane između nas", dodao je Bogdanović.

Odmah nakon zvezde Fenerbahčea svoje utiske sumirao je i Nemanja Dangubić
"Posle dve nedelje bazičnih priprema uradili smo dosta dobrih stvari, ali moramo da uradimo još mnogo. Imaćemo još prvera i mislim da ćemo igrati još bolje", rekao je Dangubić i dodao:
"Mađarska ima kvalitetne igrače, koji su igrali ABA ligu i oni znaju da igraju. S druge strane mi smo željni košarke i u svakom momentu želimo da pružimo sve od sebe. Ovo je bila prva utakmica i mislim da smo se dobro pokazali publici, kojoj sam zahvalan što su nas bodrili".

Selektor je bio jako zadovoljan onim što je ekipa uradila u dosadašnjem delu priprema, a Dangubić je poslednje dve nedelje rada video na sledeći način:
"Selektor je zadovoljan, to je najbitnije. Atmosfera je odlična, a kako svi radimo i koliko se trudimo to ne mogu ni da opišem. Ja sam lično zadovoljan mojim napretkom i svojim radom".

U prepoznatljivom stilu igrao je eksplozivni krilni košarkaš prvu utakmicu na pripremama - uz agresivnu odbranu i mnogo atraktivnih poteza.
"Nadam se da će publika moći da vidi još dobrih zakucavanja i poteza, ali isto tako se nadam da to neće biti jedina stvar koju će videti od mene", zaključio je Dangubić


tagovi

Nemanja DangubićKranjska Gorakošarkaška reprezentacija SrbijeFenerbahče BekoEvroligaBogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara