""
""

Bagatskis: Možda zvuči smešno, ali i dalje imamo šansu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.12.13. | 22:45

Kako je Če Gevara jednom rekao - 'Sve je moguće, čak i ono što nije moguće"

Trener Budiveljnika Ainars Bagatskis rekao je posle poraza njegovog tima od Partizana u 8. kolu A grupe Evrolige da je klub iz Humske potpuno dominirao u svakom segmentu igre.
"Pre svega, želeo bih da čestitam igračima Partizana na pobedi. Bili su mnogo jači, psihički i igrački. Oni znaju kako se igra pod pritiskom, rezultatskim, navijačkim i zasluženo su slavili. Treba istaći da su navijači napravili sjajnu atmosferu i bili šesti igrač na terenu. A moji igrači, koji generalno ne znaju kako to izgleda, nisu mogli da se snađu u igri šest na pet. Čini se da Partizan igra vrlo jednostavnu košarku, ali oni igraju izuzetno agresivno na obe polovine terena, igrači trče na sve strane terena, na skoku su svi - i Bogdanović i Milosavljević i centri", rekao je Bagatskis, a potom nastavio:
"Protivnik nas je razbio u svakom segmentu igre, imao je gotovo duplo više skokova od nas, a mi treneri često kažemo da ekipa koja ima više skokova dobija utakmicu. Zona nas je potpuno razbila, brzi šutevi su nas bacili u potpuni nokdaun, u bokserskim žargonom rečeno. Međutim, koliko god smešno i čudno zvučalo, mi i dalje imamo šansu. Samo moramo da pokažemo na terenu sve ono što radimo na treninzima. Kako je Če Gevara jednom rekao - 'Sve je moguće, čak i ono što nije moguće".

Partizan sada ima skor od dve pobede i šest poraza, dok Budiveljnik ima samo jedan trijumf.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport - Peđa Milosavljević)


tagovi

Ainars BagatskisBudiveljnikEvroligaEvropaUkrajina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara